Nimess galiba üşeniyorum sıkıldığım için dışarıda ama yanımda benim gibi biri olsa herşeyi yapardık mesela 😅

KirmiziOjeli a bend 10 sene avcılarda oturdum :) sımdı bayrampasadayım arabanda vardır ozaman al cocugunu cık gez deniz havası al avcılara git 🤣🤣

KirmiziOjeli inşallah canım 🥰 hayat güzel sağlıklısın bebeğin sağlıklı hiç birşeyi dert etme kendine mutlu olmaya bak ❤️

KirmiziOjeli Aaa bu sektör asla tükenmez bak iyi yatırım olur senin için asla sıkılmazsın geleceğin mesleği bol randomlu çeeeek gelsin 🤣🤣

KirmiziOjeli yalnızlığı sevmiyorsun galiba ben tek tabanca takılmayı çok severim sende birini bul o zaman 😂

Nimess buluyorumda böyle ben hayatım sadece çocuk olsun istemiyorum mesela sabah parka gidelim gece bi konsere gidelim canımız sıkılınca gidip bi kahve içebilelim vs vs maalesef kafama uygun bi arkadaşım yok🥲

KirmiziOjeli Heh şöyle gülümse ☺️Bak sen durmuyor diye çocukla evde durma ben soğukta olsa çekiyorum montları çıkıyoruz taş toprak çamur bile olsa oynuyor gelip bi duş aldırıyorum oh miss evde hem ben hem o sıkılıyor sürekli tetikteyim aşırı yaramaz bi işte yapılmıyor evde zaten gide gide arkadaşta edindik parklarda bende gurbetteyim 😁 hava yağsada şu oyun parklı kafelere gitmeyi düşünüyorum benmkide 20 aylık o orda oynarken bnde kenarda otururm sanada tavsiye ederim 👍