Olivetti bide para batırmış olucam becerememiş hiçbir işe yaramayan olarak hissedicem iyice bok olacak ruh halim🥲🥲 ama mecburum bişeyler yapmaya

KirmiziOjeli batırmakta bir ihtimal … ama batırmayıp işini yürütmekte var … herşeyi geç kendini işe yaramış hissedeceksin . Eşinle aynı kulvarda olacaksın . Çalışmadığım için saygı duymuyor gibi hissediyorum diyorsun şimdi işi tutturup yürüdüğünü düşün o hazzı düşün . Denemeden bilinmez … ama şimdi anlık bi kendini iyi hissedecek şeyler yap çık bunalımdan silkelen kendin şçin bişeyler yap ve hayallerini hayata geçir 😘🥰

KirmiziOjeli bak ben de senın gibiyim yerımde duramam sureklı degısıklık ısterım esımde tam tersi. Evlenırken bunları bile bile evlendık.. ama sen bu aralar fazla takmışsın kafaya esını sevmedınden yada pisman oldundan degıl sadece daralmışsın ben öyle dusunuyorum

kardelen11 hangi fesatın yeni hesabısın acaba 😅 e zaten öyle bunlar değişmedi ki ben ne anlatıyorum sen ne anlatıyosun

kardelen11 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻

KirmiziOjeli yazdıklarına iyi bak artık seninle eskisi gibi ilgilenmiyor aramıyor telefonlarına cevap bile vermiyor. özlemiyor mu ilgilenmiyor ha eskisi gibi devran degisti mi hahayyyyy 🤣🤣🤣🤣

kardelen11 sil sil yeniden yaz aynen 😀 yazık muhtemelen kocası yüzüne bile bakmayan mutsuz birisin ciddiyim üzüldüm. Hadi benimki çocuktan sonra psikolojimin değişmesinden kaynaklı şeyler ama seninkinin çözümüde yok. Allah yardımcın olsun🙏🏻

KirmiziOjeli hahahahaha kahkaha atıyorum cocuktansa çocuktan der geçerim gelmiş burda ağlıyorsun 😂😂😂😂😂😂😂😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

KirmiziOjeli bi ara daha bunaldım gibi şeyler yazmıştın sanırsam bebeğin kaç aylık oldu halaa aynı rutin sıkmış olabilir bi de sosyalken eve tıkılmak çok zor bi şey pandemide buna biraz çomak soktu. Biraz büyüsün birlikte gidersiniz her yere ya da durumumuz iyi diyorsun bi yardımcı al daha rahatlarmış olursun bu zamanları özleyeceksin sonra küçükken böyleydi şöyleydi diye 😂😂 yok bebeği birine bırakıp çıkamam falan dersende evde kendine başka meşgaleler bulabilirsin 🤷🏻‍♀️

KirmiziOjeli valla kimin yardım istediği belli 🤣🤣🤣🤣🤣 papucun dama atılmış🤣 hadi tutmayım seni daha çok ağlayacak zaman lazım sana 🤣🤣🤣🤣 bu arada Allah işte senin de bu yazılarını görecek miydin ilgili kocadan ilgisizliğe giden bir koca evlilik diyorum ya büyük konuşmamak lazimmis 🤣🤣🤣🤣🤣

KirmiziOjeli pişmanlık değil aslında daralmışsın dönem dönem olur ama hata başta kuzum düşünmüyoruz ben böyle bu insanla bi ömür geçirebilirim miyim diye o anlık hevesle ve aşkla kapılıp diyoruz sonra geç oluyor malesef.Ben mesela yüksek okul bitirdim çalışıyordum falan babam tamamla okulunu evlilik her zaman olur dedi ama evlendim.sorsan pişman mıyım hayır ama bazen insan değişik istiyor hep ayni şeyler bizi depresyona sokuyor

kardelen11 kendi hesabından yazmaya yemeyen birine daha fazla vakit ayıramam güldürdün beni maskotum teşekkürler 😅

2minikmucize ciddiye almıyorum canım benim moralim çoktan düzeldi bile çocuktan bunalıp eşime sarıyorum ona sarmasam başka şeyler buluyorum bi anlık buhran benimki😅 bu arkadaşın derdi farklı yarası var 😀

KirmiziOjeli Bence böyle durumlarda artık anlatma konuşma evresini geçmişsiniz olmuyor yazmışsın çünkü o zaman kendi kabuğuna çekilip kendin ve çocuğun için bir şeyler yapmayı denesen yani seni mutlu edecek olumsuz düşünmeye vaktin kalmayacak şeyler bebeğin ne kadarlık çok küçükse bu bunalımlar herkeste oluyor ama geçici bu durum bunlara canınızı sıkıp onun en güzel zamanlarını kaçırmayın bence sinirleniyoruz evet ama onlarda anlamıyorki bu sefer bebeğe neden böyle davrandık iyi anne değilmiyim fln diye ayrı vicdan muhakemesi oluyor buda ayrı bir yük eee hepside toplanınca dünyada tek dert çeken bizmişiz gibi geliyor 😀 bence tez zamanda kendine yeni bir dünya bir alan yarat eşinde senin güçlü durduğunu tek başına da mutlu olabildiğini görünce bi oturup düşünecektir 🤔