Mouradi baci sizde heç olmuyub? Qalmisiz düşüb yoxsa necə?

LemanHH hee))
    Allah üçümuzede birdən əkiz versin day canımız bu sıxıntıdan qurtarsın Yerin Göyün Sahibi nəsib eləsin amin

Aksiz əkiz qorxuram daha. Cift saxlamir mende.

Aksiz
      Etmisem bacı ovulyasiya testinide etmisem. Lh hormonudu o testde pozitif gösteren oda yüksek idi sehv olurdu mende. Gorekde baci bu ay yumurtam partlasin İnsaAlah gozel xeber alaram

Aksiz
      Caan en yaxsisi Amin can @LemanHH hemcinin ❤️
      Hee baci quru incirde prolaktin hormonumu yükseldir yüksek olurdu deye qaldirmisdi lap.. quru inciride etmisem bi faydasi olmuyub.
      yeni ne etsem bi hormona ziyan olur 😞😞

Aksiz
        Amin can Amin bu qeder gozlemeyimize deysin ekizler ❤️

Mouradi hə e elədi burdan düzəldirəm deyirsən ordan xeyir əvəzinə ziyan olur heyifki(((

Mouradi Allah daddirsin amin
          Allah bilirde niyyetimi həqiqətən ana olmağa layiq olan insanlara o qədər dua edirəm tanıdım tanımadım Allah qucaqlarıni boş qoymasın amin heç birimiz

Mouradi bacı bilirsən nə yoxla,,, çillə kəsdirmək deyirlere. Gelin gələn günü adan çiləyə dəyir uşağa qala bilmir. Mən keçən il çiləni kəsdirdim həmin ay qaldim hamilə. Onu yoxla

Mouradi Seyid arvad olmalidir, məsciddən su gətirisen, təmiz qaba suyu tök. suyu 40 dəfə qaşıqla tökə tökə saymalidir. Sonra ağacın altinda səni qibləyə tərəf saxliyir, başiva şal örtürsen və o suyu senin başindan tökür. Sonra axava qeti baxmadan öz otagiva gedirsen.
              Maraqlan sene deyerler düzdü o.

LemanHH Baci Alemlerin Rebbi Allah qala qala seyid arvad kimdi ki?vallah Allah ona açılan eli boş qaytramaz dua elemek yalnız ve yalnız ona yönelmek ondan istemek ona tevvekul etmek ona yalvarmaq en güzeli budur..Allah’a yaxınlaşmaq üçün kiməsə ehtiyac yoxdur.Allah bizə şah damarınimizdan da daha yaxındır.O nə gözəl xəlq edən nə gözəl yaradan nə gözəl sürət verəndir
                Sən ondan iste o sene verecek inanaraq ixlasla iste

LemanHH
                Can men inanmiram ele seylere

LemanHH
                Cox sagol yazmisan bu qeder ❤️ Ama menim dinime gore bele sey yoxdu, @Aksiz dediklerine qatiliram
                yalniz Allah’dan isteyirem verse nemet vermese hikmet.
                Ama olub bel cekdirmisem matkam eyriydi deye yene xeyri olmadi.. cile kimi seyler bosdu ve ya pirlerden,seyidlerden,türbelerden v s kimi seylerden ne ovlad isteyirem ne de basga bir sey.
                Butun her seyimi her ibadetimide sadece Allaha edirem, cunki Allahdan basga ibadete layiq mebud yoxdu islam dinine gore. Dine tam girmeyim sadece biraz acigladim bacı sehv anlamarsan inaniram ki ❤️

Aksiz
                  Can bacı ❤️ Amin mende ele dua edirem ki kim isteyirse ovlad sagligli saleh ovladlar versin

Mouradi başa düşdüm can. Ancaq nəblim mən onu etdim qaldim. Çox gəlinlər edibler onu dalbadal allah verib uşaq onlara.

LemanHH
                    Bildim can mene gore Allahin qederi o ay ovlad nesib olub, o olmasada olacagdi