Babyper Öncelikle hoşbuldum canımcım🤗Evet genelde gece devam ediyor ikinci postamız ve önce bi posta boşalınca ikinci postası daha uzun sürüyor ve yatak odasında yaparız yada salonda eşim oturur vaziyette ben üste devam eder.Hem daha rahat oluyor vakit var nasılsa hemde rahat rahat yatakta uzun uzun yaparız.Ben esimin ikinci postasını oyüzden seviyorum uzun süre boşalmadığı için🙈Bazen de gece devamı gelicek şimdilik kücük kaçamak yapalım yavrum der atar beni odaya 2 dakka sonra bosalır ben boşalmayınca hiçbişey anlamıyorum tabi geceyi bekliyorum oyüzden🙄Bazen ikinci seksimiz olmaz eşim yorgun oluyor çoğu zaman o rahatlar boşalmadan duştan sonra uyuya kalır arkası gelmez malesef🙄Ben seksi gecelikler çamaşırlar pek giymesini sevmiyorum içinde rahat etmiyorum galiba kendime yakıştıramıyorum giyince zaten 2 dakika sonra üzerden cıkıyor nasılsa😋Ben genelde dar tayt üzerine dar dekolteli tişört giyerim altına hiçbişey giymeden(tangayı nadir giyyorum)eşim dar taytlara daha bir azıyor auuuuu diyor resmen🤭🤭Ve hep o çıkartır uzerimi.Benim belim ince göğüslerim büyük basenlerde büyük kum saati misali vücudum var övünmek gibi olmasın.Eşime karşı oyüzden vücut hatlarımı ortaya çıkartmayı daha çok seviyorum 😉Tanga giyince tangayı çıkarttırmaz yırtar öyle işini yapar.Benim adam biraz kaptan mağra adamı gibi oluyo yatakta o kibarlığı gidiyor kaptanmağra adamı geliyor yerine resmen bazen belimi kırcak diye korkuyorum dermişim🤭Bende sert seviyorum seksi vahşi olacaksın yatakta💃💃