Babyper Haydi kızlar seks hakkında konuşalım mesela ilk gece neler yaşandı, seks için eşinizi nasıl tahrik edersiniz, ilişki sırasında neler yaparsınız, göğüs yalayan oral yapan varmı, evin nerelerinde yaparsınız vs vs haydi sohbete 🤭
obirsincap Babyper Genelde hemen gelip arkadan sarılır kalçalarıma falan eller ben anlarım olacakları 😂. Göğüs yalamadan ilişki düşünemiyorum beni deli eder aşırı tahrik olurum. Ben her fırsatta eşime oral yaparım ama maalesef kokulu akıntım olduğu için duştan duşa oral yapıyor bana.
Yasak_elma Babyper Benim ilk gecem biraz acılıydı oyüzden pek hatırlamak istemiyorum orayı geçiciimm🙈5 yıllık evliyim eşim az kuduruk değildir biraz apartoparcıdır benim eşim misal yemek yaparken gelir arkamdan sarılır dayar bi popoma şamar atar derki iki dakka yatak odasına gel yavrum diye kulağıma öpe öpe fısıldar hayydii noldu seninki ayaklandı bi oturtayım der😂bende böyle ben bişey anlamıyorum ama apartopar diyorum tamam esas devamı gelicek gece der öyle yani🙈
Anonimhatun Babyper ilk gecem çok güzeldi hiç ağrı hissetmedim 😍 valla eşimde oral seviyor bende o şu an oğlumu emzirdiğim için bir senedir uzak göğüslerimden içi gidiyor ama yapacak bişey yok 😂 oğlum yatak odasında uyudu için genelde salonda birlikte oluyoruz 😂😂😂😂😂
Feride1234 İlk gecem çok güzeldi kendimi kasmadım hiç rahat geçti o yüzden💓 genelde seni çok özledim derim yada bu gece boş musun derim 😁 öylelikle birlikte oluruz ❤️ genelde eşim göğsümü emmeyi çok sever ve benimde en çok tahrik olduğum yerdir. Her zaman değil ama sıklıkla oral yaparız birbirimize ve mutfak hariç evin her yerinde yaparız 😉
Babyper Feride1234 ben kendimi çok kasmıştım baya zorlanmıştım sonra alıştım🤭fantazisi iyi olan bir insansınız galiba😂
Babyper obirsincap bendede öyle vajinam çok kokar ama der sen tahrik ol önemli değil boşal sıkıntı yok der sabreder 😂peki nerelerde yapıyorsunuz🤭
Msjsj82882 obirsincap aynısını bende yaşıyorum bulaşık yıkarım arkadan pat diye sarılır kalçalarımı eller pat pat vurur sonrası Allah’a kerim 😂
Babyper Yasak_elma yasak elmacı yıldız hoş geldin😂peki gece devam edermi, bizdede eşim çok ister hiç kalkmasan sen yoruldun demez yapar yıkar 😂sürekli çok seksisin der 😂eşinize yarım yamalak yapmayalım de Bi yapalım tam yapalım de😂
obirsincap Babyper Evde yapmadığınız oda yok. Mutfağım Amerikan mutfak olduğu için orada da yapıyoruz. Tabii en keyiflsi duş 🔥🔥
Bitterhatun Babyper canim evin icinde kimse yokken ic camasiri giymeden gez birde surekli yikarsan kendi ph dengesi bozulur ve koku olurmus canm tabiki birde enfeksiyon varsa yardımcı olmak istedim canm
Yasak_elma Babyper Öncelikle hoşbuldum canımcım🤗Evet genelde gece devam ediyor ikinci postamız ve önce bi posta boşalınca ikinci postası daha uzun sürüyor ve yatak odasında yaparız yada salonda eşim oturur vaziyette ben üste devam eder.Hem daha rahat oluyor vakit var nasılsa hemde rahat rahat yatakta uzun uzun yaparız.Ben esimin ikinci postasını oyüzden seviyorum uzun süre boşalmadığı için🙈Bazen de gece devamı gelicek şimdilik kücük kaçamak yapalım yavrum der atar beni odaya 2 dakka sonra bosalır ben boşalmayınca hiçbişey anlamıyorum tabi geceyi bekliyorum oyüzden🙄Bazen ikinci seksimiz olmaz eşim yorgun oluyor çoğu zaman o rahatlar boşalmadan duştan sonra uyuya kalır arkası gelmez malesef🙄Ben seksi gecelikler çamaşırlar pek giymesini sevmiyorum içinde rahat etmiyorum galiba kendime yakıştıramıyorum giyince zaten 2 dakika sonra üzerden cıkıyor nasılsa😋Ben genelde dar tayt üzerine dar dekolteli tişört giyerim altına hiçbişey giymeden(tangayı nadir giyyorum)eşim dar taytlara daha bir azıyor auuuuu diyor resmen🤭🤭Ve hep o çıkartır uzerimi.Benim belim ince göğüslerim büyük basenlerde büyük kum saati misali vücudum var övünmek gibi olmasın.Eşime karşı oyüzden vücut hatlarımı ortaya çıkartmayı daha çok seviyorum 😉Tanga giyince tangayı çıkarttırmaz yırtar öyle işini yapar.Benim adam biraz kaptan mağra adamı gibi oluyo yatakta o kibarlığı gidiyor kaptanmağra adamı geliyor yerine resmen bazen belimi kırcak diye korkuyorum dermişim🤭Bende sert seviyorum seksi vahşi olacaksın yatakta💃💃
obirsincap Babyper Ahhh sorma eşim iş sebebi ile yurt dışına gitti. Ve yaklaşık 8 ay yok. Odalara girdikçe tahrik oluyorum 🤦🏻♀️
Babyper Anonimhatun ilk zamanlar bahane ederdim bende süt iniyor emme diye şimdi emzirmiyorum vay halime😂o zaman yakında Bi anjelina juli gelir ne dersiniz 😂
Atlasalpveannesi Anonimhatun bizde de o sorun var ya şuan bir aylık oğlum eşim deliriyo ama en az 2 sene beklemesi lazım skckdkcmfm
Babyper Ask_hosmus küçük tabure oluyor banyo için ondan alın 😂yada duşa kabinin içinde duşa kabin olmazsa daha rahat bazı evlerde olmuyor suyu açın altına yatın😂
M_r_a21 Babyper ben kaçarak evlendim 4 gün sonra kızlığım bozuldu eşimin kendini çok bastırmasıyla cnm çok yandı 😄🤭
Babyper M_r_a21 4 gün nikah için falan ı beklediniz 😊şuan aileniz konuşuyormu ya genelde konuşmuyorlar
Slem Babyper ilk gecem çok güzeldi meme emmeye bayılır eşim tabi o sırada bende biraz argo konuşurum daha da tahrik olur arada ısırır oral ben yaparm ama eşim yapmıyo bende yap demiyorum utanıyorum😂
Babyper Slem ısırınca nasıl dayanıyorsun😂niye canım oda sana yapsın ona kalırsa bizim vajina yıkamıyor yine ama onlar idrar yapınca penisin ucunu yıkanıyor Bi çırpıyor yukarı aşağı idrar bitsin diye tamam sonra çekiyor doncağızını çıkıyor 😂