Babyper Anonimhatun ilk zamanlar bahane ederdim bende süt iniyor emme diye şimdi emzirmiyorum vay halime😂o zaman yakında Bi anjelina juli gelir ne dersiniz 😂
Anonimhatun Babyper kız emmese bile kaç defa ilişki sırasında süt akmaya başladı 😂😂 hem alttan hem üstten ıslandım resmen 😂😂😂😂😂
Babyper Slem ısırınca nasıl dayanıyorsun😂niye canım oda sana yapsın ona kalırsa bizim vajina yıkamıyor yine ama onlar idrar yapınca penisin ucunu yıkanıyor Bi çırpıyor yukarı aşağı idrar bitsin diye tamam sonra çekiyor doncağızını çıkıyor 😂
Babyper Ask_hosmus küçük tabure oluyor banyo için ondan alın 😂yada duşa kabinin içinde duşa kabin olmazsa daha rahat bazı evlerde olmuyor suyu açın altına yatın😂
1bbby Babyper ilk gecemi hatirlamak 8stemiyorum ya resmen canım cikti bnm vajinam cok kûcük tü ya dusunun burun deligim bile vajinamdan buyuk😂😂tü parantez icinde. Gel gelelimki cok felaket bi geceydi . Ben o bana girmez dedim ama esim dinlemedi . Allahim tam bi salağim balkonda acikti sesimi butun bina duymustur okadar bagirdimki keske eliyle agzimi kapatsaydi rezil oldum😔😔ben boyle bi acı yasamadim ya . Canimdan can gitti tarifsiz. Kanamam olmadi ben bi endiselendim .esim panik yapma olabilir cok kastın kendini ondandir dedi je bilim off igrencti. Valla bakiyorum gayet guzel di diyenlere bravo ya onlarin yapip da bizim yapmaddigimiz biseyler varmis demek🥴
Babyper 1bbby peki sonradan kanama oldumu😊eşinin kanama olmayınca rahat ol normal demesi gayet güzel çünkü kimi insan altında iğrenç şeyler arıyor bu bile evliliği soğutmak için bir neden
AksoyS 1bbby al bendende o kadar ilk gece zor gecti cok bagirdim belim cikti sandimm ama oldu gelde bana sor nasil oldu😀
1bbby Babyper Kızçem yok ya kanama olmadi bizde ustune dusmedik bana inanci tam ilk kez onla birlikte oldugumu biliyo da. Ben hamileyken doktor alttan muayenede kizlik zarinyirtilmamis dedi . Ve hala kanamam olmadi 2sene oldu😂😂😂
Babyper 1bbby AA ilk defa duyuyorum o zaman inşallah olmaz Allah göstermesin ayrılan falan dul sayılmayacaksın ne güzel 😂
Babyper zigoflavya tamam işte bayan evli eğer ayrılma gibi Bi durum olsa diyorum bekareti halen bozulmamış bu durumda hala bekar sayılır ne güzel diyorum
zigoflavya Babyper Ne alakası var bacım. Evlenip ayrılmışsa dul olur,sevişip sevişmediğine bakılmıyor. Bekar olması için evlenmemesi lazım,kızlık zarıyla ilgisi yok. Yaptığım açıklamadan yoruldum şu an bunu neden yapıyorum bilmiyorum
Bebekkokulu Babyper benim göğüslerim küçük emzirdiğm için de sarktı ama eşim iliikş sırasında ellemiyoe da yani hep aynı düz bence o da hoşuna gitmedi için ellemiyoe kredi Çek 25 bin göğüslerimi yaptır da diyemiyorm desem de olmaz zaten para meselesi
Yasak_elma Babyper Öncelikle hoşbuldum canımcım🤗Evet genelde gece devam ediyor ikinci postamız ve önce bi posta boşalınca ikinci postası daha uzun sürüyor ve yatak odasında yaparız yada salonda eşim oturur vaziyette ben üste devam eder.Hem daha rahat oluyor vakit var nasılsa hemde rahat rahat yatakta uzun uzun yaparız.Ben esimin ikinci postasını oyüzden seviyorum uzun süre boşalmadığı için🙈Bazen de gece devamı gelicek şimdilik kücük kaçamak yapalım yavrum der atar beni odaya 2 dakka sonra bosalır ben boşalmayınca hiçbişey anlamıyorum tabi geceyi bekliyorum oyüzden🙄Bazen ikinci seksimiz olmaz eşim yorgun oluyor çoğu zaman o rahatlar boşalmadan duştan sonra uyuya kalır arkası gelmez malesef🙄Ben seksi gecelikler çamaşırlar pek giymesini sevmiyorum içinde rahat etmiyorum galiba kendime yakıştıramıyorum giyince zaten 2 dakika sonra üzerden cıkıyor nasılsa😋Ben genelde dar tayt üzerine dar dekolteli tişört giyerim altına hiçbişey giymeden(tangayı nadir giyyorum)eşim dar taytlara daha bir azıyor auuuuu diyor resmen🤭🤭Ve hep o çıkartır uzerimi.Benim belim ince göğüslerim büyük basenlerde büyük kum saati misali vücudum var övünmek gibi olmasın.Eşime karşı oyüzden vücut hatlarımı ortaya çıkartmayı daha çok seviyorum 😉Tanga giyince tangayı çıkarttırmaz yırtar öyle işini yapar.Benim adam biraz kaptan mağra adamı gibi oluyo yatakta o kibarlığı gidiyor kaptanmağra adamı geliyor yerine resmen bazen belimi kırcak diye korkuyorum dermişim🤭Bende sert seviyorum seksi vahşi olacaksın yatakta💃💃
Babyper Yasak_elma nasıl canın yanmıyor ya ben asla dayanamam 😂 evin içinde kendini belli eden kıyafetler taytlar giyiyorsanız eşiniz sizin vücudunuzu ev içinde süzüp zevke geliyordur 😂
Nurisdeniz34 Yasak_elma bizde bir yıldır hiç ikinci posta olmadı evliliğin ilk haftası hariç mesela iki gündür birlikte olmuyoruz diyelim iki gün sonrada bir kere oluyor o da kısacık sürüyor zaten ikinci yapalım diyor sonra yorgunum diyor bir de eşim 29 yaşında hadi haftaiçi yoruluyor haftasonu da aynı bende bi benim adamda mı sorun var diyorum 😂