Kızlar bugün biraz uyudum malum yeni anneyim eşimde evdeydi o ilgilendi kızımızlada oğlumlada neyse annemle konuşuyodum az önce uyudum falan dedim işte üç saat kim baktı çocuğa diyince dedim sağolsun babası herşeyi halletti aa annem bi çığırmaya başladı babanın ne işi var kız bebekle bilmem ne sinir oldum ya benim kocam sapık değil gerekirse altını da değiştirir banyosunu da yaptırır her zamanki gibi canım annemle tartıştık oğlum olduğunda afedersiniz annem oyyy annanesi pipini yerim falan diye seviyodu kızıyodum hep böyle cinsiyet ayrımına pedofili düşüncesindeki ruhlu insanlara annemde olsa karşıyım eşime söylemedin üzülür diye haksızmıyım ya o babası babası nasıl böyle bişey düşünebilirim cidden bazen uzun uzun düşünüyorum sırf şu annem yüzünden ailemi alıp eşimin ülkesine gitmek istiyorum
Baba kız (bez değişimi)
Lagosiyawo bende gerçekten çok karisyim kız erkek ayrımına benim kaynanam yapar onu ulu ortam da erkektir altını av erkektir öyle kız çocuk olsa nyse de erkektir o falan. Zihniyetini degistiremiyorum ama lafını veriyorum eline napim başka sana gelince de baba ya BABA basma bişi duyemiorm belirli bir yaşa kadar tabiki onu dusunebiliyorz takma sen anneni degisemiosa düşüncesi
Lagosiyawo Babası hariç hiç kimseye güvenmiyorum bende. Babası altını da değiştirir, beraber banyoda yaparız hala. Ben anlamıyorum o zihniyeti, anneniz diye yükselmek istemiyorum lakin eski kafalıların düşüncesi böyle maalesef. Benim kayınvalidem bebeğimin altını eşimin yanında aldığımı görünce eşimi farklı odaya gitsin diye uyarmıştı 😅 Bende onun kalması sorun değil sen gidebilirsin anne demiştim yanında değiştirmek istemediğim için, gitmişti 🤷🏻♀️ Babasınada güvenmeyeceksek ohoo 😩
Lagosiyawo yanlis anlamani istemem annende cevresinde duyduklarindan esinlenerek sana bunlari söylüyodur etrafimiz o kadar kötü olduki artık evlatlarimizi gerekirse babalarindan bile koruma seviyesine geldik swnin eşinde yoktur baskasinda vardir okuyoruz babasi bile taciz eden kızlarimiz var bnde karsiyim bnm bi oglum var kimseye altini aldirmak istemiorum kızı erkegi kalmadi artık cok fazla takilmayin annenize gerwkirse söylemeyin
Lagosiyawo benm kızım 2 yaşında yeri geldiğinde ben yemek hazırlıyor oluyorm mesala altına yaparmış bide artık mesala kendi gelip söylüyor biraz büyük olduğu için bezi alıp geliyor babası eşim de değişir bende memlekete gideriz mesala orda eşimden başka kimseye güvenmem
Lagosiyawo çok haklısınız bende bu şekilde düşünüyorum eşler arasında bebeğin bakımı ortak olarak yapılmalı eğer bu düşünceye ayak uydurmak zorunda olsaydık erkeğin altını da sürekli babası değiştirmesi gerekirdi falan yani tamamen aynı düşünce 🤦
Lagosiyawo bazilarinin dediği gibi babalardan bile neler duyuyoruz ama insan hayatta cocuklari için babasina güvenemeyecekse hic kimseye güvenmesin sten o evliliğide yürütmesin yani. Beni 2 kızım 1 oğlum var eşim hepsini yıkadarda bezde değiştirir. Büyük kızım 6 yaşinda mesela artik onun altina çamaşirini giydirip ole yıkıyor baba yılayacaği zaman mahremiyet duygusunuda öğrenmesi acısından. Ama 10 aylik bebeğimin bütün bakimlarini yapar babasi
Lagosiyawo dini olarak bi zorunluluk yoksa baba değiştirmesin dendiği için annen öyle demiş olabilir mi? Yoksa bende sinir oluyorum bu davranışlara babası sonuçta tabi ki her şeyiyle ilgilenmeli
Canm zihniyet için söylemiyorum kesinlikle ama şu aralar o kadar olaylar oluyorki kendi evladına tecavüz, taciz eden anne babalar var. Böyle şeyler duyunca insan artık babasına(annesine) bile güvenemiyor. Ama normalde haklısın yani senin kızınsa onunda kızı bezinide değişir banyosunuda yaptırır böyle şeylere karşı değilim kesinlikle
Lagosiyawo Bu mantıkla anne de erkek çocuğunun altını değiştirmesin. Babasından çocuğu sakınıyorsak o adam sapık demektir. O zaman niye çocuk yaptık böyle bir adamdan? Bana çok mantıksız ve hastalıklı bir düşünce gibi geliyor. Eşim benim hakkımda böyle bir şey düşünse boşarım şahsen. Happymom böyle düşünenlerle dolu maalesef.
Lagosiyawo Benim eşim beceremez diye soylemiyorum.Ki beceremiyo zaten.Yalnizca bez degil ustunu deyiş yada yedir desem yapamaz😁Ama yaninda hic cekinmeden altini degiştiririm.Banyo yaptirirken cagiririm bak nasil oynuyo diye.Zaten evladiyla ilgili oyle bişey duşunenden ne baba olur ne koca…
Aslında istismar pedofili düşüncesinden çok babanın böyle bir şey yapması onlara ayıp geliyor, erkeğin bebekle ilgilenmesi ayıplanıyor. Mesela bizim ailede de artık yeni yeni kuzenlerimin bebeklerin altlarını değiştirdiğini görüyorum. Mahrem anne bebek ve baba arasında olmalı. Burda dikkat edilmesi gereken tek şey var o da başkalarının yanında altını değiştirmemek onun dışında baba babalık görevini yapmalı.
Lagosiyawo bunu benm kayınvalidem söyledi bana şok oldum benim eşim her zaman değiştirir bende çalışıyorum doğduğundan beri bu böyle hep birlikte yıkarız. Bi gün kayınvalidem kızım yanlış anlama ama babasına altını değiştiritme herşeyinş yapsn altını sen al dedi dedim neden değişmesin boşver dedi. Eşime söyledim dedim annen böyle böyle diyo değiştirme sen ne alaka ya dedi ben onun babasıyım. O zaman annemde değiştirmesin sadece sen değiştir dedi 😂
Lagosiyawo benim eşim kızımı banyo da yaptırır altını da değiştirir böyle Bi saçmalık yok bence
Lagosiyawo günümüzde Malesef çok Kötü şeyler oluyor kadıncağız ondan demiştir boşver in üzülmeyin siz
- Düzenlendi
Lagosiyawo benim annemde çok sinirlenir benimde eşim ilgilenirdi ama bir çocuk psikiyatrisinden duydum anneden başka hiç kimse bebeğinin veya çocuğunun altını temizlememeliymiş YouTube de olsun google de olsun dinende bir baba mecbur olmadıkça kız çocuğunun altını açmamalıymış tıbben de dinen de iyi değil deniliyor benim eşim çok ilgilenirdi oglumla daha çok kızımın altını değişmeye çekinirdi ben bunu duyduktan sonra zaten yaptırmaz oldum mecbur kalmadıktan sonra demekki annelerimizin de bir bildiği vardır geçende şöyle bir yazı gördüm
bebeğin altını kapıyı kapatarak, onunla yalnız kalarak değiştirmek. bebeğin altını (mecburi durumlar hariç) sadece bir kişinin düzenli olarak değiştirmesi. bez değiştirme/temizleme esnasında mahrem yerleriyle ilgili şaka yapmamak, gereksiz dokunmamak ve onu rahatlatmak.
Akrep yükselebilirsin canım sorun yok ben baya yükseldim annemi de görsen dersinki bu kadın nasıl bu lafı söyledi öylede kültürlü gözüken eski kafalı işte
hazanmevsimi24 haklısın tabiki asla babası dışında kimseye emanet etmem