esra2244 kesinliklee şöyle düşün zaten o zihniyette bi adam olsa alt değişimine ne hacet içinde varsa yapacağını yapar ay tövbeler olsun Allah korusun tabiki eşimi çok çok iyi tanıyorum

Lagosiyawo annen de kusura bakma ama aşırı cahilce buluyorum 🤷‍♀️ Bizim de genelde alt açmada, banyo ettirmede de eşimle birlikte yaparız bu güne kadar kimseden böyle bir tepki duymamıştım aşırı şaşırdım 🙄

Lentlily ya tabiki biraz büyüyünce mahremiyet duygusu açısından gizlemek olağan şimdi kalkıp koca kızda babanın yanında çırılçıplak durmaz bu babaya olmayan güvenden değil kızımın mahremiyet bilinci kazanması açısından ama daha 2 aylık yani kızım

Nimess hangi dinen ? Müslümanlıkta baba kızına namahremdir diye bişey yokta

JartiyerliKedi canım ben o zihniyette bi adamla evli olmadığım için ters bi hareketini veya bakışını yada en ufak bi his bile olsa değil babalık yapmak hayatımda bir saniye duramaz

deleted77 bende daha önce sosyal medyada bu tarz tartışmalar gördüm fakat annem gibi bi kadından beklemezdim

Lagosiyawo çok saçma bı düşünce olurmu öyle şey o zaman anneside oğlunun altını değiştirip banyo yaptırmasin yani çok kotu bı düşünce böyle düşünenlere aşırı karşıyım ben anne ve baba haricinde bende karşıyım bence bı çocuğun altını anne baba haricinde kimse değiştirmemeli hatta kimse yanında bile olmamalı ama yani

Lagosiyawo öyledir tabi ki ya Allah insanı öyle insanlarla karşılaştırmasın valla. Ben eşimden esirgemiyorum bakımını bu konuda açıkçası tabiki de altını da almalı banyosunu da yaptırmalı yani

Lagosiyawo canım islamda benim bildiğim kadarıyla zorunluluk olmadıkça dikkat edilmesi gerektiği söyleniyor belki yanlış duymuş olabilirim 🤷🏻‍♀️ Ayrıca anneni haklı bulmuyorum yanlış anlama bencede saçma bi düşünce ama büyükler bebek büyütmekte pekçe saçma şey söylüyor zaten çokta kafana takıp üzülme

Lagosiyawo Bana da öyle geliyor. Bu da daha mide bulandırıcı değil mi? Evet hayatta insanın başına her şey gelebilir ama kocamın böyle bir potansiyeli olduğunu düşünüyorsam niye kocam? 🤦

Angellove2010 Çocuğun altını anneden başka kimse temizlememeli diyen tek bir çocuk psikiyatristi tanıyorum. O da erkek. 😂 Ona göre baba hiçbir şey yapmamalı. 2 yaşına kadar baba hiçbir şeye dahil olmasın istiyor. Adem Güneş’in öğretileri bunlar. O da çok tepki alıyor açıkçası. Pedagoji eğitimi aldığım için kendisinin söylemlerinin çoğunun uzmanlar tarafından hatalı görüldüğünü biliyorum.

Lagosiyawo Benim eşimde bez bağlardı bende başka kimseye güvenmem bı yere gitcek olsam babası evde kalırdı bezini de alır üstüne de değiştirir şimdi bezi bıraktık tuvalete götürdüğüde olur aramızda yatar kızım normal bişey bu ama annenize kızmayın belki geçmişte kendi bişey yaşamıştır kimseye söyleyemediği ondan tepki vermiştir bende küçükken yaşadım çünkü kendi babama bile güvenip bırakmam ön yargılıyım herkese annem babam benide sinir eder çoğu zaman he he tamam deyip geçin kendi bildiğinizi okuyun yine kırmayın annenizi🌸

Lagosiyawo malesef bu dunya oyle pislestiki bu dusunceden bende cikamiyorum annen gbi dusunuyorum.bebekken sorun olmayabilir ama biraz buyudukten sonra mahremi yavas yavas asilamak gerekiyor.babasida olsa kimsenin gormemesi ellememesi gerektigini ogrenmesi gerekiyor.erkek cocuklara bile yapilmadik pislik kalmiyor suanki dunyada.

Lagosiyawo duyduklarımız yüzünden eşimize güvenemiyorsak her insan bir değil o babalar yüzünden de tüm babalar sapık ilan edilmemeli ben hiç kimseye değiştirtmedim eşim de dahil ama kötü bir düşünce aklıma gelmedi gerekseydi eşime değiştirirdim

Lagosiyawo Ya o bir bebek kendi canı kanı tabi ki değiştirebilir. Tercihen annenin değiştirmesi daha doğru olur fakat anne müsait değilse baba devreye girebilir alt değiştirebilir banyo yaptırabilir. Ha sapkın insanlar yok mu kızına tecavüzde bile bulunan elbette var haberlerde neler duyuyoruz neler oluyor fakat o insanlar bence kendilerini belli ediyorlar görmek isteyene diye düşünüyorum. Bi tanıdığımız var kadın yaşlı oğlu büyük otuzlu yaşlarında bekar başka çocuğu yok öz bakımını tuvaletini vs herşeyini oğlu yapıyor kadının o zihniyetteki insanlara belki bu durumda ters gelebilir ama bence takdir edilesi 👏🏻 Yeri gelir baba kızının yeri gelir oğlu annesinin bakımını yapabilir zihniyet meselesi