Lagosiyawo dini olarak bi zorunluluk yoksa baba değiştirmesin dendiği için annen öyle demiş olabilir mi? Yoksa bende sinir oluyorum bu davranışlara babası sonuçta tabi ki her şeyiyle ilgilenmeli

Canm zihniyet için söylemiyorum kesinlikle ama şu aralar o kadar olaylar oluyorki kendi evladına tecavüz, taciz eden anne babalar var. Böyle şeyler duyunca insan artık babasına(annesine) bile güvenemiyor. Ama normalde haklısın yani senin kızınsa onunda kızı bezinide değişir banyosunuda yaptırır böyle şeylere karşı değilim kesinlikle

Lagosiyawo Bu mantıkla anne de erkek çocuğunun altını değiştirmesin. Babasından çocuğu sakınıyorsak o adam sapık demektir. O zaman niye çocuk yaptık böyle bir adamdan? Bana çok mantıksız ve hastalıklı bir düşünce gibi geliyor. Eşim benim hakkımda böyle bir şey düşünse boşarım şahsen. Happymom böyle düşünenlerle dolu maalesef.

Lagosiyawo Benim eşim beceremez diye soylemiyorum.Ki beceremiyo zaten.Yalnizca bez degil ustunu deyiş yada yedir desem yapamaz😁Ama yaninda hic cekinmeden altini degiştiririm.Banyo yaptirirken cagiririm bak nasil oynuyo diye.Zaten evladiyla ilgili oyle bişey duşunenden ne baba olur ne koca…

Aslında istismar pedofili düşüncesinden çok babanın böyle bir şey yapması onlara ayıp geliyor, erkeğin bebekle ilgilenmesi ayıplanıyor. Mesela bizim ailede de artık yeni yeni kuzenlerimin bebeklerin altlarını değiştirdiğini görüyorum. Mahrem anne bebek ve baba arasında olmalı. Burda dikkat edilmesi gereken tek şey var o da başkalarının yanında altını değiştirmemek onun dışında baba babalık görevini yapmalı.

Marbled Kidste de görmüştüm tartışmaya girmiştik hatta. Kendini doldurmuş doldurmuş , eşime çocuğu mesafeli gösteriyorum yanında bez değiştirmiyorum diyordu. Şok edici cidden yazık adamcağıza

Lagosiyawo bunu benm kayınvalidem söyledi bana şok oldum benim eşim her zaman değiştirir bende çalışıyorum doğduğundan beri bu böyle hep birlikte yıkarız. Bi gün kayınvalidem kızım yanlış anlama ama babasına altını değiştiritme herşeyinş yapsn altını sen al dedi dedim neden değişmesin boşver dedi. Eşime söyledim dedim annen böyle böyle diyo değiştirme sen ne alaka ya dedi ben onun babasıyım. O zaman annemde değiştirmesin sadece sen değiştir dedi 😂

Akrep Happymom’da da mide bulandırıcı yorumlar vardı. Allah akıl fikir versin. Bir de bunu mahremiyet eğitimi ile bağdaştırıyorlar. Zihniyetleriyle mahremiyet eğitiminin zerre alakası yok halbuki.

Lagosiyawo günümüzde Malesef çok Kötü şeyler oluyor kadıncağız ondan demiştir boşver in üzülmeyin siz

Lagosiyawo benim annemde çok sinirlenir benimde eşim ilgilenirdi ama bir çocuk psikiyatrisinden duydum anneden başka hiç kimse bebeğinin veya çocuğunun altını temizlememeliymiş YouTube de olsun google de olsun dinende bir baba mecbur olmadıkça kız çocuğunun altını açmamalıymış tıbben de dinen de iyi değil deniliyor benim eşim çok ilgilenirdi oglumla daha çok kızımın altını değişmeye çekinirdi ben bunu duyduktan sonra zaten yaptırmaz oldum mecbur kalmadıktan sonra demekki annelerimizin de bir bildiği vardır geçende şöyle bir yazı gördüm

bebeğin altını kapıyı kapatarak, onunla yalnız kalarak değiştirmek. bebeğin altını (mecburi durumlar hariç) sadece bir kişinin düzenli olarak değiştirmesi. bez değiştirme/temizleme esnasında mahrem yerleriyle ilgili şaka yapmamak, gereksiz dokunmamak ve onu rahatlatmak.

Akrep yükselebilirsin canım sorun yok ben baya yükseldim annemi de görsen dersinki bu kadın nasıl bu lafı söyledi öylede kültürlü gözüken eski kafalı işte

esra2244 kesinliklee şöyle düşün zaten o zihniyette bi adam olsa alt değişimine ne hacet içinde varsa yapacağını yapar ay tövbeler olsun Allah korusun tabiki eşimi çok çok iyi tanıyorum

Lagosiyawo annen de kusura bakma ama aşırı cahilce buluyorum 🤷‍♀️ Bizim de genelde alt açmada, banyo ettirmede de eşimle birlikte yaparız bu güne kadar kimseden böyle bir tepki duymamıştım aşırı şaşırdım 🙄

Lentlily ya tabiki biraz büyüyünce mahremiyet duygusu açısından gizlemek olağan şimdi kalkıp koca kızda babanın yanında çırılçıplak durmaz bu babaya olmayan güvenden değil kızımın mahremiyet bilinci kazanması açısından ama daha 2 aylık yani kızım

Nimess hangi dinen ? Müslümanlıkta baba kızına namahremdir diye bişey yokta

JartiyerliKedi canım ben o zihniyette bi adamla evli olmadığım için ters bi hareketini veya bakışını yada en ufak bi his bile olsa değil babalık yapmak hayatımda bir saniye duramaz