LemanHH sana olan öfkem. eğer anlayışlı bir insan olmuş olsaydın karşında ki bayanın hamile olduğunu düşünmen lazımdı ki yazıyor da hamileyim diye ne kadar itici ve kırıcısın

LemanHH Benim ne kadar akıllı olduğumu boşver de senin aklınla zorun var buraya geldiğinden beri bi kaos bi kendini üstten görmeler falan senin borun burda ötmez

Esmerkiz eşim doğma büyüme Avrupalı . Elhamdulillah hiç özel bölgesine ağda yaptırmadı 😂

Akrep alet kalkınca inmesinde zorlaşıyordur belki de 😂😂

Esmerkiz etrafımdan bahsetmiyorum ki . Ben kendi kocamandan bahsediyorum . Başkalarının kocalarını araştırmak gibi bi huyum da yok maalesef 😂😂Neyi araştıracağım , elalemin kocasının bilmem neyini. 😂😂

2 ay sonra

LemanHH agdayi erkek yapan erkek koaforleri var . Yani nasıl kadın özel bölgesine ağda yapabilir ya ohaa adam erkekte olur be başka kadın dokununca sonra kim bilir neler olur o hooo hoo .

LemanHH Ya sen birde buna guluyormusun canim ağda yapanin senin kocanin aletini kaldirdigini söylüyor . E eşinde sağlıklı bir erkekse erkekte olur illaki sonrası çat çat çat yani . Sen zenk mi aliyorsun kocanın üçüncü kişilere kendini acmasindn

Sen niye yapmıyorsun kocana ağda? Bence kocan bir haltlar karıştırır

LemanHH canım ben bu zamana kadar erkeğe ağda yapan bayan çalışan duymadım görmedim .hangi kadın bir erkeğe ağda yapmak isterki zaten ?

3 ay sonra

LemanHH bu nasıl fantezi ya başka kadın niye benim eşimin özel yerlerine ağda yapsın çok istiyorsa ben alırım kendim evde açıyor yani bide başka kadın görüyor namahrem öyle saçmalık mi olur eşiniz bayağı rahat heralde öyle rahatla gidip yatırdığına göre sizde iyi bişey dememişsiniz bu zamana kadar

Deleted21 skdkkff ne yapcaz koz arkadaşlarımıza mi sorcaz kocanız şeyine lazer ya da ağda yapıyor mu diye 😂