Blondie Gözünüz aydın canım rabbim bir daha ayrılık göstermesin 🙏🥰 neden kuvezdeydi erken mi doğdu ?

Meva61 tamam canım sürekli emzirmeye çalışıyorum 🥰

Bu saat oldu uyuyamadim kızlar oğlum uyuyor ama cok korkuyorum ya tıkanırda bisey olur duymazsam diye uyumaya korkuyorum 😒

Blondie gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Sakın öyle düşünme o annesinin yanında mutlu bir bebek mışıl mışıl evinde uyuyor sende dinlen yıpratma kendini çocuklarına dinç anne lazım 🙂 süt konusuna gelince asla sütüm yok deme bende öyle derdim 8 aylık oldu hala emiyo ki senin ilk bebeğin de değil benden tecrübelisindir. Anı yaşa ❤️

Blondie Hayırlı olsun canım 💕kıskanmaz merak etme sadece fazla bebeğe odaklanırsanız yapabilir ama 7 yaşında o kadar çok olmaz diye düşünüyorum Sağlıkla büyüt bebişini 💕

Gözün aydın bende çok sevindim dedikleri gibi olmuş pazartesiye bile kalmamış 💜 minik kıskançlıklar olur illaki elinden geldiğince eşitlik olduğunu hissettirmen gerekiyor cnm Allah kolaylık versin 🌸

Blondie Gözün aydın canım 💜 çok sevindim Rabbim bir daha göstermesin ayrılığı 🙏 inşallah ablası da kıskanmaz 🙈🥰

Blondie gözünüz aydın siz bol bol ten teması yapın yanınızda olduğu için sütünü artıcaktır kızınızada kontrollü bir şekilde kucağına alıp sevmesini sağlayın

Blondie canım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin allahım 🥰 bol bol su iç ve dinlen zamanla çoğalır sütün inşallah. Kardeş bu elbet kıskanır ama severde birliktesiniz ya şükür

TombulHatun amin canım cok sağol 🥰 evet kızım hemen emmisti çokta geliyordu aslında oglumdada cok geldi emmedigi icin yavas yavas geriledi ilk emzirdigimde cok guzel almisti simdi uzatiyorum aliyor emmiyor birakiyor😒 korkuyorum bidaha hic almaz diye

Ask_hosmus 7 yaşında değil canım 2 buçuk yaşında kızım küçük olduğu icin kiskanir diye korkuyorum insallah benimser kardesini🥰

Nimess Aynen canım çok sağol bol bol su içiyorum insallah gelir sütüm

Blondie alışacaktır oda pes etmeden devam. Çok şükür sağ salim evinde yanında gerisi bir şekilde hallolur allahn izniyle