Buzlulimonatam Bu düşünceyi savunduğunuzda “tecavüz edilen ve öldürülen genç kızlarımızın katillerini de savunuyorsunuz”biliyorsunuz değil mi?Çünkü onların savunmasıda açık giyindi tahrik oldum oluyor…İnsanları giyim kuşamlarıyla eleştirmeyin,bakmayın geçin…
Açık-kapalı bayanlar
Maalesef açık olmaninda sınırı olmalı bence böyle bir erkek milletine sahip bir ülke olarak söylüyorum bunu kendi açımdan baktığım da ise benim bile gözüm çarpıyor ise eşimin hayli hayli çarpar şimdi benim eşim ona baktı diye ben gidicem onunla kavga edicem ordan bir huzursuzluk sonra göz zinası da var tabii oda ayrı bir günah yani gün içinde kaç kişinin günahına vebaline giriliyor belli değil uslub sadece dilde değil bence kıyafette de önemli ve evli olan hanımlar çok iyi bilirler ki eşlerimizin yani erkeklerin en çok nerelere baktıklarını o yüzden ben evlendiğimden beri daha da çok dikkat ediyorum plajda giyilen kiyafet ayrıdır sokakta giyinen kıyafet ayrıdır tatilde giyinen kıyafet ayrıdır kimsenin de kimseyi bu konuda linclemeye hakkı yok bu benim görüşümdür herkes kendine yakışani giyiyor nede olsa kim ne derse desin bildiğinden kimse şaşmaz. Ha birde şu var ki ne zaman ki gençlerimiz çok açılmaya başladı o zamandan beri kadın cineyetleri dhaa da fazlalasti maalesef özellikle tiktok uygulaması çoğu aileyi bitirdi maalesef bizim tek sorunumuz erkeklerimiz erkeklerimiz daha medeni insanlar olsalardı bu konu zaten şuan burada tartışılıyor olmazdı inşallah bütün erkek anneleri oğullarını her konuda medeni bir şekilde yetiştirebilir 🤲 Avrupa’ya bakın o kadar kipkisa şort ile geziyorlar ama kadın cinayeti ne kadar da az ama bizim ülkemizde maalesef bu yok. Yemin ederim yurt dışında yaşarken yazın parkta otururken bir bakıyorsun kizlar plaj havlularini almış uzanıp güneşleniyorlar ama hiç kimseden bir laf bile çıkmıyor bazı erkek bakıyor bazı bakmıyor. Uzun lafın kısası biraz da ülkene göre giyineceksin maalesef
- Düzenlendi
Haklısın canim katılıyorum. Açarsa bakarlar baktimmida yukardakiler gibi neden bakiyosun derler herkesten cok bakanlar. Aciyoki bakilmak icin , gostermek istemeyen kapatır yani açıyorsa bakilmak icindir🙏bukadar basit. Biz kadinlarin bile ilgisini cekiyosa adamlarimiz napsin gözlerinin önünde dolanacaklar gözlerinimi kapatacak bu erkekler ayip denen bisey var artik basimiza tas yağacak ya, üstad necip fazilin dediği gibi medeniyet acip sacmaksa bedeni, desenize hayvanlar bizden daha medeni. Böyle sayginlik böyle medenililik olmaz, terbiyesiz rahat geniş insanlar..🤮🤮
Buzlulimonatam çocuklarınız her onune geleni ornek almaz siz yetiştirirsiniz sizin ortamınızda büyür ve onun zaten tarzı karakteri olusur. ve onların da aklı var nasıl ki sen herkesi begenmiyosun ornek almıyosun onların da aklı var .bilincli yetiştirin sadece .ve zaten olay cocuklarınız değil siz rahatsız oluyorsunuz ..o öyle giyinmiş ben dogru yada yanlış demem banane bakmam gecerim .neden kendime sorun ediyim de post acıyım birde orda arkasında konusalım,? bosver ..
Peridehatunu hayvanlar zaten daha medeni suanda, ama böyle herseyi kadında onun giyiminde arıyan kadınlar ve içi sapık olan adamlar yüzünden. yoksa bir kumaş parcasından degil, öyle olsa cocuklara kapalılara da tecavüz ediliyor konu bu olsa onlara edilmezdi superisi
Rouge Eşeğe köpeğe hayvanlara da tecavüz haberlerini görüyoruz. Onların zihniyetine göre hayvanlarda çıplak olduğu için tecavüz ediliyordur. O hak verdikleri erkeklerin namussuzluğu ile hiç alakası yoktur sorsanız. Damacanaya niye ediliyor ya onun suçu da bir yerlerinin açık olması sanırım. Boşverin bu zihniyete laf anlatmak gerçekten çok boş..
Peridehatunu Bende yorumunu görünce 🤢🤢🤢🤢 böyle oldum yazık.
Rouge neden tecavüz ediliyo buyuzden demedimki ARdle bunlari soyleyesin?
zarifhanim damacana da bakılsın diye kendini acıyordur heralde onun düşüncesine gore .yada üstünde kılıf yoktur diye. yani erkeklere laf getirmicekler diye ne düsünüceklerini sasırdılar .ya o da kadın !bu sadece kıskanclık gerçekten. sorunu hic kocalarında aramazlar ama yasaya yaşaya ogrenirler .esleri herseyin farkında olduğu için rahatca hata yapar hatta karısına onem vermez. onlar bunu da anlamaz çırpınır cırpınır sonra zamanla anlıyor ama gec oluyor. bu düşünceden cıkmadıgı sürece..
- Düzenlendi
ArZu1554 valla bende çıplaklari veya sozlerle bile edepsiz insanlari gordukce oyle oluyorum canim.
Peridehatunu aynı mantık
zarifhanim 👏👏👏👏
Rouge ben sadece rahatsızlığımi dile getirdim.
Peridehatunu bende
İnsanlar artik post acmaya cekiniyo linc edilecekler diye ne soyleceklerini sasiriyolar birakin insanlar burda bari istedigi postu acsin konussun derdini anlatsin yahu….🥺
- Düzenlendi
Peridehatunu hah çok doğru bir yere parmak bastın bırakında insanlar istediği gibi konuşsun diyorsun ya bırakın da insanlar da istediği gibi giyinsin size ne???
Hep sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Körü körüne birşeyi tutrurup savunup duruyorsunuz. Herkes yerine göre giyinmeli. Bakmayın etmeyin diyenlere söylüyorum. Açmayın o zaman? O kadar açacak ne var yani. Herşyin bir ölçüsü var. Kıyafetinde öyle. Saygılı olmak zorundaysak ölçülüde olmak zorundayız. Bu kadar.
Kızlar post sahibine yazik bukadarda karsi sert dille karsi cikmayin lutfen ama.. hakki var yani.
Peridehatunu Neyse ben daha fazla yazmak istemiyorum size keşke başka şeylerden bu kadar rahatsız olsaydınız belki bir adım ileri giderdik..