İnsanlar artik post acmaya cekiniyo linc edilecekler diye ne soyleceklerini sasiriyolar birakin insanlar burda bari istedigi postu acsin konussun derdini anlatsin yahu….🥺

Peridehatunu hah çok doğru bir yere parmak bastın bırakında insanlar istediği gibi konuşsun diyorsun ya bırakın da insanlar da istediği gibi giyinsin size ne???

Hep sapla samanı birbirine karıştırıyorsunuz. Körü körüne birşeyi tutrurup savunup duruyorsunuz. Herkes yerine göre giyinmeli. Bakmayın etmeyin diyenlere söylüyorum. Açmayın o zaman? O kadar açacak ne var yani. Herşyin bir ölçüsü var. Kıyafetinde öyle. Saygılı olmak zorundaysak ölçülüde olmak zorundayız. Bu kadar.

Peridehatunu Neyse ben daha fazla yazmak istemiyorum size keşke başka şeylerden bu kadar rahatsız olsaydınız belki bir adım ileri giderdik..

ArZu1554 gideceginiz ülkelere gidebilirsiniz neden duruyosunuz ki memnun olmadiginiz yerde? 😊

Peridehatunu Ülke ? Kiminle tartışmaya girmişim ben aman Allah ım 🤦‍♀️ ayrıca burası laik bir ülke siz beğenmiyor iseniz buyrun 🖐🖐🖐

Peridehatunu kimse size geri kafalı yada geride kalmış demedi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz sadece herkesin özgür iradesi isteyen istediğini giyer sen yoldan geçen kasları meydanda bir adama bak bakalım kocanda senin düşündüğün gibi açmış ki benim karım da bakmış diyecek mi ?

Aslında böyle giyindikleri zaman sinir olmuyor değilim eşimle çıktığımda ben bakıyorum öyle kişilere eşim nasıl bqkmqssın ama herkes istediğini giyebilir sonuçta diğer dünyada onlarla yanmicqm ama rahatsız oluyorum oyle kişiler yanımdan geçince

Nick işte o kişinin kendisine kalmıs .dogru olan yerine gore giyinmektir ama onun doğrusu canının istediği belki. karısamayız yada yaptıramayız. hepimizin düşüncesini aynı yapamayız .ama ne yapabiliriz ,hemcinslerimiz açarsa bakarlar demicez. o actı sen niye bakıyosun dicez .sorunu açanda degil bakanda bulucaz ki ,actı tecavüz ettim yada açmış nasıl bakmıyım olmasın .ama bu lafı cok kullanan kişi var nedeni de bu lafları kabul eden esleri. kadın acmıs dicek eşi kabul edicek kavga ortadan kalkıcak .koca bakmaya devam edicek .bu yüzden işte. 30 tane adam soyunsun bir tanesine bakmam .kocam da öyle olmak zorunda. bakarsa sorunu acılan kadında aramam kocamda ararım .cünkü benim muhattabım kocam .benim eşim o kadın degil

Arkadasin dedigi gibi tam sapla samani yine karistirdilar ben kacar🤣🤣🤣kocasiyla kavga eden burda aliyo soluğu milletin yorumundan aliyo hıncını🤣🤣

Peridehatunu Adım ileri gitmektenn konuyu ülke değişikliğine getirecek kadar anlama sorunu olan biriyle🤦‍♀️ konuyu burda kapatıyorum hadi etiketkeme artık.