Buzlulimonatam Evet, yanlışsınız. Ben de açık bir kadınım, istediğimi giyinme özgürlüğüm var ve bunu da elimden kimse alamaz. İnsanlar istediklerini giyinebilir, konuşabilir, istedikleri gibi davranabilir biz bir birimize saygı duymayı öğreneceğiz. O kendine o şekilde yakıştırıyor demek ki, işin doğru-yanlış kısmını sorgulamak size düşmüyor ki, ağzınıza geleni yazıp bir noktada durup beni ilgilendirmez gerçi demişsiniz. İnsanları bu devirde hala dış görünüşüne göre yargılıyor olmamız size çok acınası gelmiyor mu? Yanlış anlamayın lütfen ben açık bir kadın olarak kara çarşaflı olan hemcinslerimi eleştirsem bu hoş mu olur? Özel bölgesi oturunca görünüyor demişsiniz, neden bakma gereği duyuyorsunuz onu da anlamadım ben İzmir’de yaşıyorum ve tahmin edersiniz ki sizin eleştirdiğiniz giyim tarzında bir çok insan var burada ama benim hiç ilgi alanıma girmiyor beni rahatsız veya memnun etmiyor onun kararı dönüp bakmam bile ne giyinmiş ne etmiş yargılayamam. Değiştirmeye kıyık, kıyafetimizden değil zihnimizden başlayacağız. Böyle çok daha saygın bir toplum yaratırız emin olun. 🙏🏻