Açık-kapalı bayanlar
Ya lütfen şu zıhnıyetten bi çıkalım isterse cıplak gezer.. bu ne demek ya. Kişi görünüşüyle ağırlanır karakteriyle uğurlanır . İş görüşmesine gıttımızde ozenlı gıyınıriz degılmi takım elbise yada gomlek yada guzel bi elbise.. neden ? Cunku yerine göre giyinmemiz lazım karşımızda bizi ciddiye alsın. bunda herkes hemfıkır bence .. arkadaşlarında bence demek ıstedı yerine göre giyinmek. Plaj kıyafeti plajda seksi kıyafetler kusura bakmayın ama yatak odasında giyilir . İç çamasırla dışarda gezmek nedir ya :)) laiklik dedıgımız sey bu değil 🤷🏼♀️
ArZu1554 çok haklosın kadın önce kendine güvenecek sonra eşine eşimle 15 senelik evliyiz önce kendime sonra eşime güvenim sonsuz birlikte aklınıza gelebilecek her prtama girip çıkarız hiç bi gün rahatsız olmadım kendisinden üstelik ben açık bi bayan değilim yanlış anlaşılmasın çarşaf giyiyorum
- Düzenlendi
Smksc töcövözü sovonoyosonoz🤣🤣🤣🤣🤣🤣hemde hhhemmmmen👏👏👏👏
Btlzyp ahagaga😂😂😂
- Düzenlendi
Rouge eee bu ne suratsizlik senin gibi bende iste düşüncemi söylüyorum.ne var. Bana göre yanlış herseyi abarttiklari gibi onuda abartiyolar yani. Yalanmi dogru.
Btlzyp Buranın sana ihtiyacı var gel kardeş gel,onlara gözde değil zihniyette olduğunu söylesen de boş çünkü giyinmeseydi diyecekler…😂
Peridehatunu yukarda yazdım defalarca benzer seyleri size savunamicam. senin düşünce yapın bastan beri bana uymuyor zaten o yüzden bosa tekrar tekrar yazmadım .benim dedigim kıyafeti de gecti, düsünce yapısı. her seferinde kadınlara söylenerek kocalarınızın bakmasını engelleyemezsiniz .kocalarınıza ,kadın soyunsa da buna hakları olmadığını savunursanız belki hersey daha farklı olurdu ..
bitterdelisi24 sonra laf edince de biz cahil olmuş oluyoruz şimdi ağzımızı açıp tek kelime etmeye korkar olduk İnan ki
Nick benim dedigim kıyafeti astı ,düşünce yapısı ..kadının kocam tabi bakar lafını söylemesine kızıyorum. böyle bisey yok. istedigi kadar acılsın engellemeyiz .ama kocamızın bakmasını kabul etmezsek sorunu bakanda bulursak işimiz daha da kolay .belki de tahrik etti yaptım cümlesine sıgınan erkekleri kabul etmeyip bu düşünceyi değiştirirdik ..ben senle tartışmıyorum düşüncemi söyledim sadece ..
Rouge benim kocam yeminederim ki zaten bakmiyor yani ben bakarim o bakmaz hep de dikkat ederim birkere bile görmedim hep ilgisi cocugumuzda olur, cevremiz herkes söyler masallah deyim kocamda degil yani benim gözüm rahatsiz oluyor. Evet uymuyo dusunce yapimiz uyacak diye birsey yokki seninle bir ömür gecirmiycegimize gore burdada rahatca dile getirebilirim dusuncelerimi. Kusura bakmasinlarda geceliklerini yatak odalarinda giysinler artik. Sen almanyada yasiyosun ora gibi normal karsilayamiyoruz burda.bir tuhaf geliyor. Biryerden sonrasi asiriya kaciyor maalesef
Rouge zitsa niye yaziyosun yazma..
Rouge ardleyle uymak zorundayim diye birseyi kabul etmedimki perideye kayit olurken zaten ben😊
Peridehatunu aynen bende böyle bisey beklemiyorum zaten 🤗
Rouge zaten senle uymuyoruz hep zıt düşüyoruz yazdin bende öyle düşünüyorum yapcak bisey yok senle uymak zorunda degiliz zatenki.
Peridehatunu canım asla takılmam kızların sert konuşmalarına herkesin kendi hakkıdır zaten eleştiri alacağımı biliyordum ki eleştiriye açık bşr insanım sorun yok ama herkes beni yanlış anladı ben eşim baktı veya işte o kadın öyle giyindi tecwvüzü hak etti demedim ki benim de evlatlarım var bakmayım diyorlar ya gözümüzü kapatıp mı yürüyelim biz müslüman bir ülkeyiz kuranda herkes özgürdür yazmıyor kuranda açık insana bakmak bile günahtır ben zaten nasıl giyer de demedim ama insan oğluyuz bakıyoruz o zaman şeyleri ortada gezsinler