bittercikolata bende olmadı ama havadan kaynaklı olabilir ya da stres de olabilir hamile de olabilirsin 🤷♀️😂bilmiyom tüm ihtimalleri yazdım 😂😂
Regl ye 16 gün var bu neyin nesi? 🤔
Ask_hosmus Hahahah teşekkür ederimm ay hamile olmayayım da 🙈😂
bittercikolata niye ki 😂😂
Ask_hosmus Su an hayatımın baharını yaşıyorum resmen 🤣 kızım 2 yaşında ve artık rahatım her anlamda 😊 annemde yq da kayinvalidemde kalabiliyor istediğim gibi gezebiliyorum 🤣🤣
bittercikolata hmm o zaman tadını çıkar 😂 ben çıkarmadan bi canavar daha oldu 😂😂
Ask_hosmus yaa sağlık olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah kuzucum ❤🥰
bittercikolata yumurtlama günlerinde de kanama yaşanabiliyor yada bu aralar ilişki yaşadıysan hamile kalmış olabilirsin yerleşme kanaması da o şekilde olabiliyor…
bittercikolata amin inşallah 💕😂
Kalbe Yunurtlama donemi gözüküyo su an evet, ilişki oldu tabi bu süreçte 🙈 ama 11 senedir geri çekilme ile korundjm boz çocuk yapma sürecindeki 1 Ay dışında 🤣 kprunma yöntemi olmadığını biliyorum ama bu konuda tereddutum yok bakalım yarın doktora gidicem inşallah kötü bisey yoktur teşekkür ederim canım benim ❤❤
bittercikolata merhaba sonuç ne oldu?
Asd123asd Canım öğleden sonra randevum 🙈 doktordan çıkınca yazicam, teşekkür ederim ilgin için 💕🌸
- Düzenlendi
Asd123asd Canim bisey çıkmadı, gebelik falan da yok sukur, yumurtlama doneminde oldugum icin olmus normal dedi doktor muayene de etti haber veriyim dedim 😊🙏
bittercikolata hayırlısı olsun o zaman diyelim 🥰😊
bittercikolata 2 gündür bende yaşıyorum doktora gittiniz mi acaba
bittercikolata merhaba sizde kaç gün sürdü acaba bende dün kahverengi bugün pembeydi devam eder ise gel dedi doktorum bana da yumurtlama döneminde olabiliyor dedi
Senem-34 kuzum benim de 3 gün oldu yumurtlama dönemi boyunca olabilir dedi doktor