Merhaba bayanlar ben 4 ay önce doğum yaptım doğumdan sonra 1 hafta kanamam oldu durdu bebeğimi emziriyorum ama mamada veriyorum tabi bundan sonra yine 2 3 kere adet oldum ama düzensizdi dün adet olmam lazımdı ama olmadım doktorum çok iyi korunmam gerektiğini söyledi ama eşim sadece prezervatif ile korunuyor ben spiral taktırmak istedim ama yok dedi şimdi korkuyorum acaba aranızda emziren yada emzirirken düzensiz adet olan var mı ben ilk çocuğumu emziremedim adetim hep düzenliydi ama bunda öyle olmadı o yüzden çok korkuyorum çok stres yapıyorum içimi rahatlarıcak olan var mı uzun oldu kusura bakmayın 😔

Melisaccskn bende 2 bucuk ay önce doğum yaptım haftada bir neredeyse iki üç gün süren kanama yaşıyorum adetmi bilemedim doktor randevum var gidicem bakalm

momss hiç öyle bişey yaşamadım ama böyle düzensiz olmak canımı sıkıyor hala olmadım bekliyorum inşAllah olurum 😔

Melisaccskn insAllah insan stres oluyor bende öyle diken üstünde gibiyim her dk duş alır oldum namaz için içimde rahat değil vesvese oldu bende ama sen strese koyma kendini olursun cünkü bazen havadan bazen stresten herşeyden adet düzensizliği yaşanabiliyor

momss insAllah olurum çok kafaya taktım bide stres oldum hep sinirliyim ah ah gerçekten kadın olmak çok zor bazen keşke eşimin yerinde ben olsam diyorum çok rahat Biri kendisi 😅

Oğlum bir yaşında. Emziriyorum hala. 40ım çıkar çıkmaz adet oldum fakat sürekli gecikmeli olarak. Hep günüm geçiyo 10 günü bile buluyo bence eminseniz kendinizden emzirme kaynaklı gecikme olduğunu düşünüyorum bana doktorum öyle söylemişti

Melisaccskn Canım bende kızım olduktan sonra emzirdim 1yıla yakın cok düzensizdi olmadığım aylar bile oldu ama 1yas 2aylığında mecbur kesmek durumunda kaldım sukur 3aydır düzenli oluyorum yani bu düzensizlik normal dedi doktorum emzirdiğim icin bu arada tabiki 40cikar cikmaz spiral taktırdım çok rahatdım o yönden.

Smksc aslında eminim bu ay 2 kere ilişki anca olmuştur eşim çalışıyor çok vakit bulamıyoruz bide korunuyor eşim ama işte yinede biraz korktum teşekkür ederim cevabınız için 😇

Ayla_Su bende en kısa zamanda spiral taktırıcam ama size bişey daha sormak istiyorum spiral taktırırken illa adetli mi olmak gerekir

Melisaccskn 10 ay once doğum yaptim 4. Ayda ilk adetimi oldum sonraki aylar duzenli geldi 2 ay olmadim sonra tekrar oldum bu gün 3. Günüm

Melisaccskn Ben🙋‍♀️3bucuk ay önce dogum yaptım ve daha bugün ilk defa adetim geldi.şuan tek tük damlalar ve akıntı şeklinde kanamam geliyor.Yani tam anlamıyla sökülemedim.Hatta adet oluyormuyum olmuyormuyum suan daha kendim bile karar vermiş degilim.Dogumdan sonra ister emzir ister emzirme adet duzensizliği olması cok sık görülen bişey canımı sıkma.Korunmanıda çok iyi yap adet olmadiğin icin sanmaki hamile kalmazsın

Melisaccskn Burada bende emziriyorum.İkinci doğumum bu benim.Ilk dogumumdada lohusagım biter bitmez cok duzenli bir sekilde adet görmeye başladım ozamanda emziriyordum.Ikinci doğumumda dUzensizleştim. Olabiliyomus yani korkma

Yasak_elma benimde bu ikinci ilkinde bende çok düzenli olmuştum ama bunda öyle olmadı lohusayken bile sadece 1 hafta oldum sonra tam 40. Gün oldu 2 3 gün sürdü bitti sonra 2 kere oldum ama yine Bi kaç gün geçmişti umarım çok uzamadan adet olurum

Melisaccskn Korkma canım içini ferah tut düzeliyo yavas yavaş oturuyor herşey yerli yerine zamanla.Eğer anormal bi durumdan süphelenirsende doktora git tabi.Biz burdan nedesekte boş