SD21 üflemeyecek ki nasıl bi yalamaymış o?? İlişkiye girerken daha çok hava giriyordur yani bi yanlışlık var hanımefendi bence biz başkalarının yorumlarını da bekleyelim😅

SD21 Üflemezse bir sıkıntı olmaz. Zaten üflemek ne alaka. O da ayrı bir fantazi herhalde.

• SD21 bunu yanıtladı.

Bence de zararı yoktur. Salı günü doğumum var şu an 38+2 haftalık hamileyim. Şimdiye kadar gayet hemen hemen her şeyi yaptık cinsel ilişkide. Hiçbir sorun olmadı. Ben de ona oral yaptım o da bana yaptı normal ilişki de yaptık eliyle de orgazm oldum hem de gayet sık sık. Hiçbir sorun olmadı. Bi riskiniz vs varsa ona bir şey diyemem tabi ama normal hamilelikte bir sıkıntı olmuyor diye biliyorum

Sec2017 Allah’a şükür riskim yok ilk hamileliğim her şeyi araştırarak soruşturarak yapıyorum herhangi bir sorun çıkmasın diye internette öyle bi yazı görünce burada da sormak istedim

Marbled üfleme gibi birşey söylemedim ben o işlem sırasında bebeğe hava gidebilir yazıyor internette bende nedir merak ettim sadece

SD21 bebek anne karnında sıvının içinde olduğu için bi zarar olmaz

• SD21 bunu yanıtladı.

2020Dnz ay cok gec kaldiniz ya🤣🤣neden bukadar geciktiniz ben daha erken bekliyodum yorumuma yorum yapilmasini amaa🤣🤣 canim bu esinin seyini yalamasiyla iliski yasamasi ayni sey degilki hani her yedigimiz ictigimiz taddigimiz sey bebege gidiyo ya hani anlasilan herseyden bir habersin 😁😁

SD21 işte bahsettiğiniz şey içeriye üflerse olur. Normal şekilde yapılırsa hava gitmesi gibi bir durum yok. Onu diyorum ben de. Klitoris bölgesiyle ilgilensin madem korkuyorsunuz aşağı kısma inmesin.

2020Dnz cinsel iliskimi hamileligimde son ana gunlerime kadar yasadim cok saglikli birsekilde ama esimin seyinide herkese cok pardon tadmadim agzima alip normalde yapan biri olsam bile hamilelikte yapmazdim bebeğimi düşünüp ben misal ama arkadasa dedim herkesin kendi tercihi diye. Siz posta yorum yapin yoruma degil sizin eksik bilginiz size kalsin. Hamilelikte her taddigin sey bebege gider

SD21 balon gibi icine mi ufluyor millet oral yaparken . Ne havasi ya😂😂😂

Peridehatunu şu uygulamada gün geçtikçe ne ilginç şeyler okuyorum ya gerçekten empati yapmamız gereken bi ana karnındaki cenin kalmıştı garibimin dünyadan haberi yok anamı kim yalamış anam kimi yalamış hesabını mı yapacak gerçekten çok güldüm valla kusura bakmayın 😁😁

SD21 ne havası gözünüzü sevem neler okuyorsunuz siz öyle 😁😁hem ayrıca ne alakası varki ne zararı olacak bebekle neden empati yapıyoruz ilgili neden yaşıyoruz o zaman 🤣🤣hey allahım gün geçmiyorki bu gozler neler görüyor

Peridehatunu hamilelikte her tattigin sey bebege tattığın gibi gitmiyor nerde yazıyor bu. Sen peynir sut yumurta ye bunlar bebege yediklerin olarak gitmiyor vucud suzgeç gibi vicud onlari ayirip suzuyor bebege protein karbonhidrat vitamin olarak ulasıyor. Sen elma ye bebege kordondan direk elma ulaşmiyor

Peridehatunu bebek plensata da suyun icinde gelisiyor. Vajinadan giren cikan hic bir seyin bebege ulaşmasi mumkun degil aynı sekilde siz esinize oral yaparken gelicek olan zevk suyuda bebege degil sizin midenize gider 😁

Mavisim20 yukarda yazdigim gibi ben son gunlerime kadar iliski yaşadım zaten normal dogum icin cok faydali iliski .