Marbled Batı’da mı desem büyükşehirde mi bilemedim ama şöyle söyleyim yanlış anlaşılma olmasın İzmir, Ankara ve İstanbulda kesinlikle almazlar. Sizin dikiş açılınca ne yaptınız 😬

Miniks uçakla bir kere yolculuk yaptım ama okadar dikkat etmedim neye bakıp bakmadıklarını oyüzden bilen birine sorsanız daha iyi olur ama bebeğinizi geçirmezler cihazdan onun cebine koyabilirsiniz

Miniks bu kadar dert etme x-ray de görünse bile eşin oraya bakmaz kimse de orda altın var aç bakıcam demez, bavuluna koy bişey olmaz Allah’ın izniyle

Deleted11 tamam evden çıkacağımız zaman atarım bi gözüne önceden koyarsam yine yakalanma riskim var oh be rahatladım elbiselerin içine atıyım

Miniks canım valize koycagin pantolonun cebine iğneyle tuttur

Miniks evet öyle yap hatta iç çamaşırlarının içine koy ☺️

Deleted11 diğer altınları da yanına koyuyum valizi açta altınlara bakıyım demez heralde eşim dese de bakamaz öyle arada kaynar gider çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻🌸❤️

Deleted11 Ben de genelde Ankara İzmir arası gidip geliyorum. İzmir’e gitmiştim yine o zaman. İzmir’de de hastane işi çok zor geliyor bana. Ankara’da doktor ve randevu işini daha çabuk hallediyorum. Acile gittik, ben anlamam bundan dedi doktor. 😃 Buna tekrar dikiş atamam ama kendi kendine kaynar mı onu da bilemem dedi. Araya araya plastik cerrah bulduk. O da dikiş atmadı ama bir krem verdi. Kötü bir iz kaldı. İçerideki yağlı kısım görünüyordu, öyle bir açıklıktan kendi kendine kaynamasını bekledik. 😐

Miniks İşte çok kötü oluyor o durumda açılma olunca. 😐

Marbled hangi hastaneye gittin ki İzmir’de? Tepecikse normal 🙈😂😂

Miniks ben takılarımı götürdüm valizle cihazda görünse de soran olmadı çıkar bakalım diyen olmadı. bence makyaj çantana falan koy gitsin. Yuvarlak bir farın falan varsa onun arasına koy. Eşinde geçip cihazı izlemez heralde. En son ihtimal bi tişörtü falan kargo gönder memlekete onun arasında gitsin ☺️

Deleted11 Her hastaneyi denedim ya.😂 Gümüldür’den çıkıp İzmir’deki tüm hastaneleri gezdik. Sırf bu yüzden eşime bir daha İzmir görevini kabul etme ya da ben gelmeyeceğim dedim. 🤣🤣

Marbled Buca Kadın doğum iyi ya 😂 ben orda doğum yaptım 😂

Miniks oyuncağı geçirmezler bebek falan küçükse elındeyse ama hes kodu alıyorlar gecısler ekstra onlemlı.. parayı burda bozdur orda kımse yokmu at ıbanına gıdınce al