deleted77 bence alakası yok yani ruhen aldatma gibi şeylerle. Benim amacım sadece benle konuşmak için çabalasın istiyorum. Benim içimde artık ona karşı hiçbir duygu yok sadece geçmiş zamanda ona olan sevgim inata ve öfkeye dönüştü, ben nasıl onun peşinden koştuysam o da benimle konuşmak için çabalasın istiyorum. Tabi ki herkesin görüş açısı farklıdır siz aldatma şekline anlamışsınz
Lise aşkımı unutamıyorum 😞
Busecikk evet bana göre sağlıksız bir düşünce.
Evli bir bayanla konuşmak için kim niye çabalasın ki kaldı ki bekarken dahi bu çabayı sarfetmemiş birisi. Ciddi ciddi sizi empatiye davet ediyorum aynı hisleri bir başka bayan eşinize beslese tavrınız ne olurdu ?
Mryemsare Bende küçükken birine aşık olmuştum rahat bir 13 yılı var. Ona olan aşkımı iliklerime kadar yaşıyordum. 1 sene arkadaşça konuştuk sonrasında 5 ay sevgililik dönemimiz oldu. Hep çok efendiydi. Onu kaybetmek mi ? En büyük korkumdu, her mesajında kalbim titrerdi. Ona, eğer birgün başkasını seversen yada hoşlanırsan sakın beni aldatma gelip söyle seni direk rahat bırakırım ama bana o duyguyu yaşatma demiştim. Ve birgün başkasından hoşlanıyorum mesajı geldi. Ogün ayrıldık, birdahada hiç yazmazdım uzun yıllar hayatıma kimseyi sokmadım ama onu unutamadımda, oda hoşlandığı kızla sevgili olmadı kız istememiş. Ama bana dürüst olduğu için ona bikez daha aşık olmuştum. 10 yıl sonra falan birgün denk geldik yolda. Bende yeni sözlenmişim tabi. Hal hatır sorduk birbirimize sonra benden özür diledi pişmanım vs bana bi şans ver evlenelim dedi direk 😳 bende sözlendiğim için o insana bunu yapamazdım çünkü mükemmel kalpli bi insandı kocam ☺️
Eşim de benden önce aşkını başka birinde tüketmiş biri, malesef bende öyle. Biz birbirimizi çok sevdik evliliğimizde güzel. Ama aşkı başkasında yaşadım. Aşk başka birşey oyüzden unutulmuyor. Ben hala adını duyunca bi kıpırdama hissederim ama ötesi olmaz. Düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş diyorum. Kendime hep o imkansız olduğu için güzel geliyor, evlenseydik aşk falan kalmazdı diye avutuyorum :)) Rüyamda gördüğüm gün içinde bi afalladığım oluyor ama hemen kocamı düşünüyorum onu nekadar sevdiğimi onun beni nekadar sevdiğini, sonra geçiip gidiyor ☺️ geçmişe çok takılmaa insan ileri gidemiyor sonra. Yaşandı ve bitti hayırlısı böyleymiş diye düşün ☺️ Ne içimi dökesim varmış benimde sorry 😃🙈
Birmelekannesii Yaaa ne kadar güzel anlatmışsınız inannin bunları duyunca biraz olsun bnde bu şekilde avutabildim kendimi ve dedikleriniz de çok haklısınız gerçekten çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 😊
Flamme sosyal medya hesabına bir kere baktım o evlenmemiş , ama bu benim için bı ifade etmiyor evlense bile hani mutlu olsun başka bissy istemem
aynenaynenn doğru söylüyor sunuz haklısınız,bunu eşime yapmam da büyük bir yanlış zaten
Evltlrm Gerçekten öyle insanın içinde bir yara kalıyor ama napalim nasip değilmiş, yorumları okudukça kendime geldim çok teşekkür ederim
Ohno evet haklısınız ,eşime aşık olmadım ama onun iyi kalpli ligini ve beni sevmesini sevdim , oyzden ona bu yanlışı yapamam , zaten yorumları okuyunca bı aklım başıma geldi teşekkür ederiim hepinize
ZRaporu aynen öyle o kadar doğru söylüyor sunuz ki , hem değmez di hemde kendime acı çektiriyorum.bosu bosuna , beni çok rahatlattiniz gerçekten yorumunuz için teşekkür ederim ☺️
Lagosiyawo evet dedikleriniz de haklı olabilirsiniz belki ben ulaşamadığım için bu kadar içime dert olmuş olabilir ama ilk aşkım olduğu için unutamadım işte ve evet düşündüklerim şuan yanlış çünkü evliyim, eşime bunu yapmam büyük bir yanlış ,zaten o aklıma geldiğinde bile ben eşime bunu yaptığım için kahroluyorum bana göre buda bir ihanet çünkü yanında birisi aklında başka birisi olması bana göre ihanet ama maalesef aklıma geldiği zamanlar oluyodu ister istemez . Ve lise aşkımın bana.gel dese gidersin konusuna gelirsek , öyle bişey yapmam , bu kadarını ne kendime ne eşime ne çocuğuma yapmam ,zaten bu yorumları okuyunca aklim başıma geldi böyle biseyin ne kadar yanlış olduğunu ve nasıl başa çıkmak gerektiğini anladm ,oyzdenn lütfen bilip bilmeden cagirsa gidersin falan demeyin .çünkü ben şuan evliyken başkasını düşünüp bı hata yapmış olabilirim ama şuan hatamdan dönüyorum çok şükür , bin insanın günahını bilebilir siniz , ama tovbesinden habersiz olabilirsiniz
Misali benimkide..yinede yorumunuz için çok teşekkür ederim
Evltlrm aynı şeyi yaşadım. Malum kişi beni durduk yere terk etti. Senelerimiz çöpe gitti. Üstelik bunu ikinci kez yapıyordu ve ben ilkinde affetmiştim. Karşıma başkası çıktı ama malum kişiyi unutamamıştım üzerinden de iki sene geçmişti. Neyse ben nişanlandım ve noldu dersin? Ben nişanlandıktan sonra bana yalvardı dönmem için. Unutamamış bilmem ne. Ben gel yapma dediğimde yüzündeki ifadesizligi unutmamıştım. Asla dönmedim. Beni arama dedim. Sosyal medyalarımı kapattım numaramı değiştirdim. Aklıma geliyor mu evet geliyor. Ama sevmiyorum artık. Eşimi çok seviyorum ve çok mutluyum. Allah içime o sıcaklığı da sevgiyi de verdi😊
Ginger aynen öyle hep yedekteydim zaten onun için ama gerçekten hepinizden Allah razı olsun güzel yorumlarınız sayesinde şuan artık mutlu olmayı ve geçmişe takili kalmamayi öğrendim . dediğiniz herşeyde çok haklısınız çok teşekkür ederim aklım başıma geldi sayenizde 😊
Cicekliperde haklısınız, çok şükür ki mutlu bir evliliğiniz var , adınıza çok sevindim Rabbim evliliğinizde daima huzurlu mutlu olabilmenizi nasip etsin ☺️zaten şurada şu yazılanları okuyunca bı kendime.geldim eşim beni seviyor Rabbim bize bir de çocuk nasip etmiş ,ben napiyorum dedim degmicek bı insan için yine kendimi uzuyorum dedim .hem eşime de bu kötülüğü yapamam çünkü eşim beni gerçekten seviyor bunu hissettiriyor bana , ve burda ki yorumları da görünce çok şükür aklım başıma geldi ,sizede güzel yorumunuz için çok çok teşekkür ederim ☺️
masumkoylu evet haklısınız kimse eşinin de aynı şekilde başkasını düşünmesini istemez , ve ben zaten buradaki yorumları okuyunca kendime geldim , gerçekten eşime.yani beni seven eşime.yanlis yaptığı mi anladm ve geçmişi bir kenara bırakıp şuan mutlu olmayı öğrendim çok şükür, su yorumlar sayesinde . Sürekli aklımda olması konusuna gelirsek , hayır.burda size katılmıyorum çünkü ben onu hiç düşünmediğim.bir zamanda rüyamda gördüğüm de böyle oluyorum,he belki bilincaltimda o varsa oyzden de böyle rüyalarımda onu görebiliyor olabilirim ama dediğiniz gibi sürekli oturup onu düşünmüyorum tabikide .zaten anladm da artık yanlış bişey yaptigi mi ve hatamdan döndüm cok.sukur .yinede sizede teşekkür ederim yorumunuz için .
deleted77 teşekkür ederim yorumunuz.icin ,bnde düşünmüştüm destek almayı ama ta ki buradaki yorumları okuyana dek . Çünkü buradaki yorumları okuyunca kendime.geldim ve hatamdan döndüm çok şükür, sizede çok teşekkür ederim yorumunuz için
Trendyol aynen öyle çok haklısınız şuan öyle yapıyorum ise de yarıyor ,bu yorumlar sayesinde kendime bi dur hata yapıyorsun diye bildim oyzden güzel yorumunuz için teşekkür ederim ☺️
Cicekliperde aynen öyle canm oda içip içip kapıma yalvardı her gün arayıp nolur geri dön dedi ama asla insanın gururu var İnan ki kendimden çok seviyordum o an onu gördüğümde sarılıp bi kere kokusunu içime çekmek istiyordum ama yapamadım gururuma yediremedim iyi ki de olmamış gerçek yüzünü gördüm bari
- Düzenlendi
Mryemsare sen onu platonik severken o seninle oynamış resmen ayrılcam diye kandırmış ama sana da mavi boncuk vermiş 🤔 madem unutamadın a canım neden başkasının hakkına giriyorsun eşin madem iyi onu sev sen seni seveni sev sevmeyeni değil bebeğin de varmış bak yıllar geçmiş Bi rüyayla aklından çıkmıyorsa eşinle aynı yola hiç girmeyecektin ya sevdiğini alacaksın ya aldığını seveceksin demişler sen ailenle mutlu ol bak çoğu kadının hayali mutlu Bi yuva ve evlatlar sende buna sahipsin eşinle evinle mutlu olmaya bak
Mryemsare sen ona sevdiğini soyledin diye gidip sevgilim zaten benden ayrilacak demesi ve onunla beraber olmasi bile sana nasil karakterli biri oldugunu anlamana yeter bence. Soyle söyleyeyim ahirette de oyle kafana gore eş secilmiyor canim şu benim esim olsun diyemiyorsun yani. Bence piskolojik destek al seninki takıntı gibi birsey evlisin ve cocugun var yapma bunu derim. Oncedenn ruyamda gormezdim simdi görüyorum ruyamda da beni seviyor diyorsun ama emin ol bunun gerceklikle payı yok sadece bilinc altinda bunlar oldugu icin boyle ruyalar goruyorsun. Esin iyi bir insanmis ve seni seviyormus bence elindekinin degerini bil derim oyle bir zamanda yasiyoruz ki duzgun insan bulmak cok zor ve siz aile olmussunuz artik yapma boyle. Soyle dusun sen esini cok seviyor olsan ama esin senin icin boyle dusunse ne kadar uzulurdun kiyameti koparirdin o zaman benimle neden evlendin derdin yapmayin boyle seyler