• Muhabbet
  • Lise aşkımı unutamıyorum 😞

Mryemsare ne kadar iyi kalpli olduğun belli yazdıklarından yazış şekilden :) sen zaten doğruyu bulurdun ben eminim :) ❤

Mryemsare mutlu bir yuva kolay kolay bulunmaz sıcak yuvanda mutlu olmaya bak çok sevindim adına 😊

Arasemir11 aynen öyle çok haklısınız Allah razı olsun, çok teşekkür ederim ☺️

• [silindi]

Mryemsare ben olsam içimde sevgi değil öfke ve nefret olurdu nefret ederdim ondan ne demek 4 sene bana hep umut verecek sonra çekip gidecek sevseydi oda yanımda olurdu hiç umursamaz iyi bir eşim var onunla mutlu mesut yaşardım 😏

Mryemsare Seni çok iyi anlıyorum benimde lisedeyki biri pesimden cok kostu her sabah okula giderken bir adim arkamda.benimle gelirdi bende icten ice onu sevmeye baslamistim ama onunla beraber olmaya bir turlu cesaret edemedim cunku bi isi vardi yasi buyuktu benimle dalgasina zaman gecirmek ister diye dusundum sonra bu bana acildi uzun uzun mesajlar yazdi ve gitti oyle bir gitti ki aklimida aldı o dönem sonra bir kere karşılaştık o bakışı çok farklıydı ama benimde o dönem hiç rüyama girmezdi sonra eşim karşıma çıktı iyikide çıkmış karşıma çok seviyorum onu bir kere de nisanliyken cikti karsima parmagimda yüzükleri gördü gözlerime baktı gözleri doldu o bakisi asla unutamam heralde simdi arada benimde ruyalarima giriyor hep bana kiziyir bagiriyor kabuslarla uyaniyorum ama kalkiyorum duami ediyorum namazimi kılıp Allahına şükrediyorum karşıma eşimi çıkardığı için sonra gidip eşime sarilip yatiyorum

Sunrise bende lise 1. Sınıftim bir sevgilim vardı buyuktu 3 yaş 3 sene çıkmıştık bana mesajla ben başka şehire üniversitesi okumaya gidiyorum dedi ve gitti ne aradı beni nede sordu bende aramadım imkanım yoktu telefonum yoktu.aynı koydendik o köyde oturuyordu.aradan 10 sene geçti. Benden 2 sene sonra eşimin teyzesinin kızıyla evlenmiş ama elbet bir gün karşılaşıcaz aslında sormak istiyorum neden benden ayrılmadan gittin aramadın sormadın beni diye ama cesaretim yok gqliba…

ketenprenses sorsan ne fayda artik ikinizde evlenmişsiniz yuvalarinizi kurmuşsunuz ne cevap vericek ki hic bise bende diyorum simdi tekrar karsilassam esim yanimdayken naparim acaba karsilasmasam daha iyi insallah oyle bise olmaz

Evltlrm senin için üzüldüm gerçekten zor bir durum onunla birşey yasamadigin için icnde bir ukte kalmış ama Belkıde yasamaman senin için daha hayırlı olmuştur bilemezsin bak ne güzel seni seven sayan değer veren bir eşin var bence kendini eşine verip onun kıymetini bil

Mryemsare aldatmak sadece fiziksel değildir. Kalbinde başka birinin olmasıda aldatmadır benim için. Eşin için üzüldüm. Kalbinde başka biri varsa evlenmeseydin, madem evlendin hala eski aşkını düşünerek dua etmen eşine yapılan çok büyük bir ayıp. Çok yorum yapmak istemiyorum kırıcı olayayım, bana göre yaşadığınız durum oldukça çirkin.

[silindi] aynn çok haklısınız, zaten artık o düşüncelerinden tamamen uzağım, ve eşimle birlikte mutluyum. Çok şükür. Burda okuduklarim bana bir ders oldu oyzden kendime geldim ve çok iyiyim çok teşekkür ederim yorumlarınız için 🥰

Sunrise doğru söylüyorsun uz insanların başına geliyor böyle şeyler , bunlarda bir imtihan neticede . Ama çok şükür burda okuduğum yorumlar beni kendime getirdi yanlış yaptığımı anladm ve bnde şuan eşimle çok mutluyum ,çok teşekkür ederim yorumunuz için ☺️

Artist ben dediklerinize katılıyorum evet benim bu yaptığım fiziksel aldatmaya giriyor ama şunu soyliyim , ben burda okuduğum yorumlar dan sonra artık eşimle mutlu olmayı öğrendim ve geçmişi unuttum çok şükür, sizde haklısınız dedikleriniz de kim olsa böyle düşünür ama dediğim gibi artık böyle şeyler düşünmüyorum da hissetmiyorum da ve eşimle çok mutluyum elhamdülillah, yorumunuz için teşekkür ederim

Yorgunanne07 düzgün yorum yapın isterseniz , seviyenizi düşürmeyin tamammi , insan olun biraz, ben burda içimdekileri anlattım ve sonra burada insanların yorumlarından sonra evliliğimin kıymetini bildim ,bı insanın günahını bilebilirsiniz ama tovbesinden haberiniz olmaz oyzden böyle bı yorum yapmaya hakkınız yok , haddinizi bilin bence.

Hdgvbh daha aynı ortamda bulunmadık eşim biliyor bir zamanlar onunla sevgili olduğumu onun eşi biliyor mu bilmem ☺️☺️☺️işte karşılaşmayı çok isterim o memlekette Mardin’de ben bursadayim

Mryemsare seni onunüstüne cok düşmüşsün o yüzden seninle olmamıs simdide eşin seninle ilgileniyor senin üstüne düşüyor sende o cocuğun seni sevemediği gibi sende eşini sevemiyorsun. ama daha 22 yasındasın bende o yaslarda ahha ahh derdim hep eskilere şimdi 30 yasındayım zannetmeki 30 yaş yaşlı asla değil. ama bayatın gerçeklerni ve mutluluğun kaybağını çğreniyorsun