Ask_hosmus valla aynen canım onların görümceleri karışmıyor karışsaydı belki öyle anlarlardı

Ddeniz Genel anlamda konuştum canım. Sizin görümcelerinizi size karşı konuşma şekilleri zaten yanlış Allah ıslah etsin canınızı sıkmayın sevgiyle kalın😘🥰

Ddeniz benim arkamda durmayan adam yanımda da durmasın ben hep bunu derim canım İnan ki eşim hep söyler sen yokken bizimkiler senin adını bile ağızlarına alamazlar kaldı ki eşimin yanın da böyle konuşsunlar ne o izin verir ne de ben onlar dış kapının dış mandalı bana da bazen söylüyorlar ben evet haklısısınız diyip gülüp geçiyorum ama yine de gidip dediğimi yapıyorum :)

Ddeniz Bu anlattığın konuşma geçerken eşine sakın alma almayacaksın dediğin de eşiniz ne dedi

Ddeniz canım kusura bakma da senin bu dengesiz görümcelerin yuva yıkar sakın aldığını verdiğini söyleme al sonradan gorurrlerse söyle valaha ben hiç aldıgımı verğdim bi çöpü söylemem hem kaynanama hem görümceme üstümde görürlerse söylerim oda sorarlarsa diler türlü bi bokumu demem anlatmam da bunlara yüz verince bunlar astarını da istiyor

Buzlulimonatam valla canım eşin en güzelini yapıyor keşke eşimde biraz eşin gibi yapabilseydi o kadar küçük durumda hissediyorum ki kendimi anlatamam eşim arkamda duracağına daha oda azarlar beni eve gelir tartışırım daha o kızar bana bir daha bir yere gitmeyeceksin ne zaman gitsek kavga ediyorsun diye her gittiğimizde öyle davranmasa bir sorun çıkmayacak oda bunu anlamıyor

Budakim eşim iki ay var kışın bitmesine zaten almam boş konuşuyor dedi banada ben kendimi savunup konuşurken ne ahlıyorsun diye dalga geçti

Lori12lorii valla aynen bana başta çok iyilerdi bende söylerdim sonradan böyle böyle yapmaya başladılar ama artık anladım evime iğne alsam demem bir daha tek alma konusuda değil canım her Türlü bir şekilde laf sokuyorlar ilk evlendiğimizde eşim arkamdaydı bir şey diyemiyorlardı çocuk doğduktan sonra özellikle eşim bana onların yanında hep kızıyor onlarda eşimden yüz bulup kızıyor hatta eşim bazen o kadar çok kızıyor ki ağlama derecesine geliyorum görümcem kızma kadına diyor

Ddeniz aynı durum bende vardı cnmm malesef. Ama. Bende. Artı bırde. Kaynana. Vardı. Bırgu. Tartışırken. Ikısının kolundan tutum kapıya koydum kocamın yanında ondan bu yanadır ne ararlar. Me. Sorarlar nede. Karışırlar. Valla. Bazen bunların haddınden böyle. Gelınıyor🤣🤣🤣

Ddeniz ya sende yeni bişey alıcağın zaman yada bişey olduğu zaman görümcelerine söyleme, mesafeni koru. Nasrettin hocanın dediği gibi ayağını görümcene göre uzat 😂

Ddeniz benimki çocuğuma koyacağım isme karıştı ruh hastası 😂🤷

Ddeniz Siz önce eşinize çeki düzen verin düzgünce konuşun insanların yanında üsluplu konuşsun dikkat etsin resmen onları savunmuş ve onlara arka çıkıyor onlarda size istediği gibi konuşuyor azarlıyor alacağın monta bile söz sahibi

Ddeniz esın öyle yaptıgı ıcın onlar bu yüzü buluyor esın senı yüceltse onlar agzını açamaz. Sen guzelce esınle konuş bu konuyu

Tubaliya ohhhh mis en iyisini yapmışsın canım ona karşılık böyle 😅😅

Lolitamsi ayyyy ayyyy bizdede o sorun vardı sonra rahmetli kayınbabamın isimini koyduk eşimle ama oğluma o ismi koyarken hiç zoruma gitmedi biz akrabayız ben kayınbabamı çok görmedim ama severdim

Budakim aynen öyle canım şuan eşimle konuşmuyorum eve geldiğinde konuşacağım kendini düzeltmesi laZım böyle devam ederse babamlara gideceğim bir süre düşünsün taşınsın

bitterdelisi24 daha önce denedim konuşamadık kavgayla bitiyor inşallah eşim akşam geldiğinde konuşacağım bu sefer anlaşırız umarım 🙏🏻

Ddeniz bosuna demiyolar gorumcegormeyim omrumce diye.omrumun sonuna kdr gormesem merak etmem umrumda olmaz . Parazit gibi elini veren kolunu kaptirir firsatici pislik tiksiniyorum. Saf ve kör kocamda anlamiyo yada anliyo isine gelmedigi icin bisey demiyo😡😡😡

1bbby canım anlasada kardeşi işte bir şey diyemiyor belki bilmiyorum ki Allah’a yakın bize uzak 😃🥱