DenizMehmetSnmez Hazele Insallah canim Bende doktor bu ay normal catlatma ignemi vurdu üç gun deneyin dedi . Allah razı olsun canım iyi dileklerin için inşallah 🙏😊
DenizMehmetSnmez Bugün 6. Günüm Adet olacak gibi ağrım var ama doktorum 12 gün geçmeden test yapma dedi ondan bekliyorum canım sence bu ne ağrısı iğne mi hamilelik mi
DenizMehmetSnmez Sen nasıl anladın canım hamile olduğunu ay çok heyecanlıyım Allahım inşallah nasip eder bize de
Hazele DenizMehmetSnmez ben komik gelebilir ama hapsiriyordul surekli bir sonra adet agrisi gibi agrim vardi ve gogus uclari acimaya baslamisti canim ara ara bel agrisi da oldu
DenizMehmetSnmez Hazele İnşallah canım birde gaz var bende ya duygusallık var bilmiyorum iğneden mi ama başka mide bulantısı falan yok yani hamile gibi hissetmiyorum inşallah tutmuştur ya
Hazele DenizMehmetSnmez mide bulantisi olmaz zaten suan DenizMehmetSnmez merak etme boyle zamanlarda cok duygusallasiyor insan normaldir
Hazele DenizMehmetSnmez ben hep 15 gun sonra yaptim doktor hep 15 inci gunde yap dedi testi ve yapinca tam cikiyordu
Hazele DenizMehmetSnmez bence test yapipta sonra daha yeni oldugu icincikmazsa bosuna uzulcen bence yapma derim ben
DenizMehmetSnmez Hazele Evet canım bir acayip olmuşum durduk yere gözlerim doluyor aşırı duygusal olmuşum 😊
DenizMehmetSnmez Hazele Anladım canım yapmayayım testi o zaman çok merak ediyorum inşallah ya çok istiyoruz 🙏