DenizMehmetSnmez yok cnm ben bi kuzein ilkine ikiz asilama oldu sonra dogal yoldan oldu canim
Aşılama yaptıran var mı ?
Hazele Sağol canım inşallah mutlu haberi burdan veririm Allah razi olsun 🙏😊
DenizMehmetSnmez insaallah rabbim boyle ikiz ikiz versininsaallah kac yumurtan vardi olusmus ?
Hazele Amin canım hayırlısıyla 😊Daha Çarşamba günü belli olacak canm ultrasona gireceğim inşallah
Insallahhh
Haber varmi ??
Yok canım bugün son iğnemi vurdum doktor Perşembe günü gelin dedi inşallah sabırsızlıkla bekliyorum inşallah yumurtam büyümüştür. Senin ilk aşılamada kaç yumurtan oluşmuştu canm . Bu ilaç etkilidir inşallah çok heyecanlıyım .
- Düzenlendi
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de 🙏😊
Sende yurt dışında mı yaşıyorsun canm
Hazele Canım bugün gittik kontrole 2 yumurtam oluştu biri 20 diğeri 17 ml çatlatma iğnesi vurdu doktorum normal yolla deneyin dedi aşılama yapmadı Hadi inşallah 🙏
Çatlatma iğnesinden kaç gün deniyoruz canım bilen var mı bugün vurdum ben
DenizMehmetSnmez her iki cocugum da tek yumurta ile tuttu dusugumde 2 yumurta ve olmayan yani tutmayan asilama 4 yumurta yani ona gore bakma sen
DenizMehmetSnmez aminnnn
DenizMehmetSnmez evet fransadayim sen ?
DenizMehmetSnmez ayyy cok sevindim insaallah ikisi de tutar canim hade dort gozle bekliyorum
DenizMehmetSnmez bilmiyom simdi ne desem yanlis olur doktora soz canim
DenizMehmetSnmez amin inşallah 🤲
Hazele Insallah canim Bende doktor bu ay normal catlatma ignemi vurdu üç gun deneyin dedi . Allah razı olsun canım iyi dileklerin için inşallah 🙏😊
Hazele Bende Irak’ tayım canım .
DenizMehmetSnmez hade insaallah