• Muhabbet
  • Büyüler nerelere saklanır? ( Hassas icerik)

Kızlar uzun zamandır böyle bi şüphem var annem bile böyle düşünüyor esimle bize büyü yapılmış gibiyiz bi gun cok iyiysek bi gun birbirimizi yiyoruz eskiden böyle değildi eger varsa nerelere bakmam lazım evde bitki saksi yok bu arada

Evltlrm Bi tablomun arkasina baktim bi de saatim var ona bakcam oğlum uyusun da boyum yetmedigi icin bakamadım

Pcoslu1anne tavandaki perdenin ordaki kartonpiyerin iç kismina bak en ummadik yerden cikabilir koltuklarin altina bak belki koltugun alt kismina yapistirilmistir hani yere bakan kismina.kapilarin üst kismina bak.halilarin altina. Sandalyelerin oturma yerlerinin yere bakan alt tarafina

Bende aynı şeyden şüpheleniyorum en ufak şeye kavga çıkıyor kendimi durduramıyorum çok sinirleniyorum tüm gün bişeyim yok eşim gelince evde savaş çıkıyor kv çok sever muskadır hocadır belki ayırmak için değil iyilik için bile yapmış olabilir fakat ters tepmiş olabilir diyorum daha önce bir arkadasımın kv eşini eve bağlamak için yapmıştı ters tepti oğluna musallat oldular Allah korusun

Pcoslu1anne siz evi bi güzel her gün arayın her hafta detaylı sirkeli dualı sularla temizleyin. Bakara suresini açın youtube’dan eve dinletin. Ada çayını bi tasta yakın evde tütsülensin. Sürekli ayetel kürsiyü okuyun. Hiç bişi olmaz Allah korur sizi 🙏🏼

Pcoslu1anne illa muska olacak değil evine sürülmüşte olabilir, mutfağın olabilir yatak odan kıyafetlerin ben bitane buldum yatak odası perdeme öyle bir dikilmiş ki perdemi yırttım o dereceydi aklıma başka gelmiyor ki sirkeli suya sil evini hatta kendinde yıkan

Pcoslu1anne
          kim yaptırıyorsa büyücü ona diyor söylediği yere koyuyor büyüyü. kendimden biliyorum kabirden çıkmıştı bana yapılan büyü. Yani siz büyüyü içmiş ya yemişte ola bilirsiniz, ya evinizin her hangi bi yerine büyücülerin kullandığı bazı yağlar var yağı onlardanda duvarlara ve ya diğer eşyalara sürülmüşde ola bilir. Bunun gibi çok şeyler var ((

Pcoslu1anne büyüler sadece kağıt parçalarından oluşmuyor canm hayvan pisliği tükürüğü yada yağını surupte büyü yapabilirler

Sanem__ +18 sadece cinsellik barındırmıyor bu konuyu da bence 18 yas altinin görmemesi lazım

gozlerlens Benim kv de cok arastiriyor tarot faliymis buyuymus bilmiyorum gunahini almak istemiyorum ama bu şüphe beni bitirecek. Olmadik seylerden kavga çıkıyor yataklari ayırıyor ertesi gun kv arayip nasilsiniz iyi mi araniz diyot

Bal_kizin_annesi Agac dibi duymustum binanin bahçesinde agaclar var evde heryere baktim bisey yok hatta havalandirma kapaklari varya onlarin icine bile baktm

Ohno Hatta bi ara evim o kadar kötü kokuyordu ki surekli bakara rukye acip evde yuksek sesle dinliyordm

• Ohno bunu yanıtladı.

Mouradi Peki bu şeyler büyücüye gitmeden yapılır mi? Yani insan kendi kendine bi yerden bakip yazabilir mi

Rana_elis Yatak odamda her yere didik didik baktim koca dolaplari indirdim ama bulamadim yani cozemedigim bisey var sürekli bi yerleri atlamis gibi hissediyorum

Pcoslu1anne onu diyorum işte canım aklına gelen yerleri sirkeli suyla sil kapılar kapı eşikleri kapı kolları duvarlar