• Muhabbet
  • Büyüler nerelere saklanır? ( Hassas icerik)

Pcoslu1anne yatak odası dolabın üstüne, mutfakta dolabın üstüne, eşinin ceket astarlarına, klima varsa borunun geçtiği yere, parke süpürgeliği, koltuğun altındaki astar yer, döşşek varsa içi, yastık içi, makina arkaları, dolap arkaları,çocuk varsa oyuncakların iç kısmına kamyon vs, mutfakta çekmece arkası, masa altları, baza altı, sunta arası veya altı, sandalye ve masa bacakların iç kısmı yani boru gibi ya bacakları onların kapakları var oralar, bakacak yer çok bi liste yap ve baktığın yerlerin üstünü çiz, aaa bi de dolabın için de askı astığımız yer var varya o demiri çıkar içine bak ben orda para biriktiriyodum kimse bulamaz orayı diye oraya bak bide

Pcoslu1anne hımm benim amcanın oğlu büyü yüzünden boşandı ve bi gün evlerinde temzlik yaparken yatak odasının kapısının pervazın içinde bulduk tavana doğru içinde vav harfiyle ve Elif harfi vardı bunlar ayırma için kullanılıyormuş Ordan biliyorum bi de yastıkların içine bakın

Yatak altı
    Çamaşır içi özellikle iç çamaşırı
    Mutfak
    Kapı eşiği
    Peteklerin arası

Pcoslu1anne canim aci baharatlar, yanan yerlere yakın yerlere daha çok koyarlar diye biliyorum ben. Bir de tabii yatak odası

Domuz yağı sürmüşlerdi kayinvalidemgilin evde ben yeni evlenmistim tuvalette duvarda fatansa sürmüşler yayılmıştı duvara ve aileyi dağıtmak için yapılmış gerçekten o zamandan beri toparlayamadik maddi manevi 7 senedir çekiyoruz eşimi görmüyordum boğmak istedim defalarca ne günlerdi be

Canım inşallah öyle birşey yoktur ama çarşafa illa evinde de olmayabilir vizede yapılmıştı ve benim eşim fark etti yeni evliydik yurt dışındaydı kendi ben Türkiye’de kaynanamda hiç sebepsiz kavga ederdik ne konuşursam adama batardı en son bana dedi bi hocaya gidin sorun birşey var ben nefes alamıyorum artık seni çok seviyorum ama tahammülüm yok boşamak istiyorum gittik bize dediler ayırmak için 3 tane yapılmış ve biri mezarlığa biri 4 yol ağzına biri gömülmüş insanlar ne için bu kadar kötü be istiyorlar Allah’tan bulsunlar

Ask_hosmus Ayyy yarin bunlari yazip tek tek bakacağım valla ellerin dert görmesin

Pcoslu1anne halı altı dolapların üstü ve içi olabilir yorumda biri daha yazmış bişey bırakılmayıp sürülmüşte olabilir diye içinizde bir şüphe varsa bence bi hocaya filan gidin ne olur ne olmaz

Nazen Ankaradayim ama tanidik bi hoca var amcamın arkadasi ona götürürüz hala yasiyorsa insallah yoktur ama hissedersin ya bisey çeker öyle bi his var

Pcoslu1anne
            Öyle bi şey bilmiyorum canım, bence kim kendisini tehlikeye atsın ki ? Sonuçta büyü o kadar basit değil yapılması tabii netde o kadar kolay yazılıyor ama kolay değil. Ben büyümü hocalara değil, rukye yapan insalar var onlarla Şükür sorunlarım gitmişti.

Rookie Esime inandiramiyorum maalesef kim yapar saçmalama diyor ama hic bi işi de rast gitmiyor mesela vinc aldik ise başlayana kadar ariza yaptı ise basladi motor yandi zor kurtuldu yanmaktan dun de park halindeki arabamıza vurmuşlar ayri yatıyoruz eve gelir geri arkadaşlarinin yanina yanina gider en ufak seye kavga çıkar hatta gecen dedi ki keske hayatıma girmeseydin ertesi gün senden baska kimim var dedi tartışma sırasında benim de gözüm bisey görmüyo o kadar nefretle bakıyorum ki ona

Elif_sezer57 Daha önceden böyle bi problemimiz yoktu cocuk gibi eğlenirdik bende ona şaşırıyorum bu sene o kadar cok degisti ki hersey

Pcoslu1anne valla içinde Allah korkusu olmayan pislik insanlar yapıyor kim neden yapsın diye düşünememek lazım ama erkekler öyle değil. annen veya bir yakınınla gitsen iyi bir hoca bulup eşinden habersiz ? Varsa çıkarsa da söylersin artık içim çok huzursuzdu o yüzden gidip baktırmak istedim diye

Rookie Biraz daha arastirayim bi haftasonu annemde kalırım buluruz tanıdık biri böyle olmayacak çünkü