Pcoslu1anne
kim yaptırıyorsa büyücü ona diyor söylediği yere koyuyor büyüyü. kendimden biliyorum kabirden çıkmıştı bana yapılan büyü. Yani siz büyüyü içmiş ya yemişte ola bilirsiniz, ya evinizin her hangi bi yerine büyücülerin kullandığı bazı yağlar var yağı onlardanda duvarlara ve ya diğer eşyalara sürülmüşde ola bilir. Bunun gibi çok şeyler var ((
Büyüler nerelere saklanır? ( Hassas icerik)
Pcoslu1anne kapıların pervazların arasına bak yatak odandaki kapının pervazına
Pcoslu1anne büyüler sadece kağıt parçalarından oluşmuyor canm hayvan pisliği tükürüğü yada yağını surupte büyü yapabilirler
Sanem__ +18 sadece cinsellik barındırmıyor bu konuyu da bence 18 yas altinin görmemesi lazım
gozlerlens Benim kv de cok arastiriyor tarot faliymis buyuymus bilmiyorum gunahini almak istemiyorum ama bu şüphe beni bitirecek. Olmadik seylerden kavga çıkıyor yataklari ayırıyor ertesi gun kv arayip nasilsiniz iyi mi araniz diyot
Bal_kizin_annesi Agac dibi duymustum binanin bahçesinde agaclar var evde heryere baktim bisey yok hatta havalandirma kapaklari varya onlarin icine bile baktm
Deleted16 Haftaya annem hem temizlige gelecek yanina birini alıp hem de etrafli arayacagiz
Ohno Hatta bi ara evim o kadar kötü kokuyordu ki surekli bakara rukye acip evde yuksek sesle dinliyordm
Mouradi Peki bu şeyler büyücüye gitmeden yapılır mi? Yani insan kendi kendine bi yerden bakip yazabilir mi
Rana_elis Yatak odamda her yere didik didik baktim koca dolaplari indirdim ama bulamadim yani cozemedigim bisey var sürekli bi yerleri atlamis gibi hissediyorum
Pcoslu1anne onu diyorum işte canım aklına gelen yerleri sirkeli suyla sil kapılar kapı eşikleri kapı kolları duvarlar
Pcoslu1anne yatak odası dolabın üstüne, mutfakta dolabın üstüne, eşinin ceket astarlarına, klima varsa borunun geçtiği yere, parke süpürgeliği, koltuğun altındaki astar yer, döşşek varsa içi, yastık içi, makina arkaları, dolap arkaları,çocuk varsa oyuncakların iç kısmına kamyon vs, mutfakta çekmece arkası, masa altları, baza altı, sunta arası veya altı, sandalye ve masa bacakların iç kısmı yani boru gibi ya bacakları onların kapakları var oralar, bakacak yer çok bi liste yap ve baktığın yerlerin üstünü çiz, aaa bi de dolabın için de askı astığımız yer var varya o demiri çıkar içine bak ben orda para biriktiriyodum kimse bulamaz orayı diye oraya bak bide
Pcoslu1anne hımm benim amcanın oğlu büyü yüzünden boşandı ve bi gün evlerinde temzlik yaparken yatak odasının kapısının pervazın içinde bulduk tavana doğru içinde vav harfiyle ve Elif harfi vardı bunlar ayırma için kullanılıyormuş Ordan biliyorum bi de yastıkların içine bakın
Yatak altı
Çamaşır içi özellikle iç çamaşırı
Mutfak
Kapı eşiği
Peteklerin arası
Pcoslu1anne canim aci baharatlar, yanan yerlere yakın yerlere daha çok koyarlar diye biliyorum ben. Bir de tabii yatak odası
Domuz yağı sürmüşlerdi kayinvalidemgilin evde ben yeni evlenmistim tuvalette duvarda fatansa sürmüşler yayılmıştı duvara ve aileyi dağıtmak için yapılmış gerçekten o zamandan beri toparlayamadik maddi manevi 7 senedir çekiyoruz eşimi görmüyordum boğmak istedim defalarca ne günlerdi be
Canım inşallah öyle birşey yoktur ama çarşafa illa evinde de olmayabilir vizede yapılmıştı ve benim eşim fark etti yeni evliydik yurt dışındaydı kendi ben Türkiye’de kaynanamda hiç sebepsiz kavga ederdik ne konuşursam adama batardı en son bana dedi bi hocaya gidin sorun birşey var ben nefes alamıyorum artık seni çok seviyorum ama tahammülüm yok boşamak istiyorum gittik bize dediler ayırmak için 3 tane yapılmış ve biri mezarlığa biri 4 yol ağzına biri gömülmüş insanlar ne için bu kadar kötü be istiyorlar Allah’tan bulsunlar
Ask_hosmus Ayyy yarin bunlari yazip tek tek bakacağım valla ellerin dert görmesin
Nazen Her yerde olabilir yani kisaca