• Muhabbet
  • Büyüler nerelere saklanır? ( Hassas icerik)

Pcoslu1anne valla içinde Allah korkusu olmayan pislik insanlar yapıyor kim neden yapsın diye düşünememek lazım ama erkekler öyle değil. annen veya bir yakınınla gitsen iyi bir hoca bulup eşinden habersiz ? Varsa çıkarsa da söylersin artık içim çok huzursuzdu o yüzden gidip baktırmak istedim diye

Rookie Biraz daha arastirayim bi haftasonu annemde kalırım buluruz tanıdık biri böyle olmayacak çünkü

Pcoslu1anne esim evlendgimizden beri kedi köpek gibiydik en sonki kavgamızda intihara kalkıştım ertesi gün kaynanama gittim bana dediki çekmece de muska buldum galiba çocuğun nazar muskasi al dedi hayır bu bizim olamaz dedim ver eve götüruyum dedim sonra dayanamadim açtım 2tane kağıt biri upuzun biri kısaydı buyuymus iyi bi hocaya gittik erkek tarafı yapmıştır ya ksyanana kayinbaba dedi ilk evldndgim zamanda bohça olur ya eşya sorarlar ona yağ damlatmislarid yatK odamda carsaflarin arasında bulmuştum şans eseri

Ozge49595 bohcanin içine eşya koyarlar ya yaparlar o ortudendi genellikle muskalar kapı eşiği yorgan çarşaf tatsız şeylerin içine dikilmiş diye biliyorum mümkün oldukça her yeri dök bak iyice hic bakmadığın gözden kaçırdığım yerler olabilir

Pcoslu1anne canım illa muska şeklinde olmaz büyü. Eger biri büyücüye gidip yaptirmişsa başka bir yere gömebilir. Evin bahcesine felan, ev dışında da olabilir yani. Illa muska degilde su olabilir. Suyu kapı eşiğine dökebilirler. Yada arkadaşlarinda dedigi gibi yağ sürebilirler. Sürekli kullanmadiğın yerlere sürülüyor bu yağ genelde, dolap, kapı üstleri, baza altı, kalorifer petegi arası bile olabilir. Koltuk üzerindeki kırlent kılıfının içlerine bak. Toprakta olabilir bu büyü, ayakkabilığa bak. Size yedirilip icirilen birseyde olabilir. Eğer büyüyü yapan kişi sizin eve geldiyse bi tükürmesi bile yeter ..😶 hergun evini sirkeli suyla sil, dualar aç sesli şekilde, yada sen oku. Kuran aç dinlet eve. Rabbim korusun, cok korkarim ben. Çünkü bekarken babaannem hergün bizim kapı eşigine su dökerdi. Annem kavga etti, yapmaz oldu, sonra babamin ayakkabisi kapinin dışındaydi hep, ayakkabisinin icine tükürürmuş, babamin işleri hep ters giderdi, para kazanamazdi. Alacaklarini alamazdi. Yıllarca devam etti bu. En son babam öldü. Ama babaannem geceleri hic uyuyamiyormuş, kötü kabuslar görüyormus, hergun babami görüyormuş rüyasinda ama gercek gibi yanimda duruyor yakami tutuyor diyordu. Yaptiklarini çekiyor şimdi.

Sedaa Yaa basiniz sağolsun hep boyle kendi evlatlarini felakete sürüklüyorlar Allah korusun bizim de isimiz hic rast gitmiyo simdi de sirket parasini yatırmıyor esim kv hep kendine muhtac olalim ondan isteyelim istiyo bizim ondan ayri bagimsiz oldugumuza hala inanmiyo biz biriz diyip duruyor

Ozge49595 Teyzemin cekmecesinde de yag varmis boyle ic camasirlarinda falan ankarada boyle buyu yapan bi medyum varmis herkes ona gidiyormus ama kv de o cesaret var mi bilmiyorm

Pcoslu1anne Hayır canım. Çünkü bu zamanda orda burda yazılan buyulerin içinde bazı harfler değiştirilmiş oluyor. Ki herkes yapmasın diye. Onu da sadece gerçekten bu işi yapanlar anlıyor.

Pcoslu1anne eltime cok büyü yapmış hocalara götürmüş rahatsizmis 3harfliler ugrasirmis bide ayırmak için bi büyü yaptırmış yapar mi yapar

Pcoslu1anne saol canım. Aynı benim babaannem de öyleydi. Bana muhtac olsunlar diyordu hep. Bizim durumumuz iyiydi. Altlı üstlü oturuyorduk babaannem ve 2 amcamla birlikte. 4 katli evimizdi. Ama bizim durumumuz iyi diye, babaanneme muhtaç degiliz diye yapmadiğini bırakmadı. Hep benden istesinler, bi yere giderken bile ona haber vermek zorundaydik,bu kafadaydı yani. Diger amcalarim babaannemin maaşindan isterlermişti hep, oda verirmiş. Ama biz istemiyoruz diye kıskanıyordu bizi. Yani öyle işte ,zamanla babamin işleri kötüleşti, dükkanı kapatacaklardi nerdeyse, sonrada vefat etti. Ortağı vardı babamin dükkanı tek başına idare edemiyormuş şimdi, satacam yada kiralicam felan diyordu. Adam da işsiz kaldı.

Pcoslu1anne büyüyle Alakası yok canım eşimle bizde öyleyiz Birgün liseli aşık birgün kan davalı alıştım artık oda alıştı

Pcoslu1anne büyülerin saklanmayanlarında var yani bi kıyafet olur çeyrek olur ona sürmüş olabilirler. Mesela ben kendi büyümü kaynanamın odasında buldum ama benim değildir diyip geri bıraktım sonra hocaya söyledim o senin dedi keşke alsaydım diyorum hâlâ onun pişmanlığındayım ama büyümü bozdurdum çok şükür. Ama bu sıralar yine var gibi hissediyorum çünkü kaynanamla kavgalıyız eşimle de aramız bir limoni bir iyi🙄

Pcoslu1anne bende büyüden süpheleniyorum gecen kaynanamla kayinbabam geldi kayinbabam beni lafa tuttu bi baktim kaynanam yatak odasina girmis kapiyi kapatmis sonradan fark ettim.odaya girdim ama o sirada kaynanam cikiyordu her gelmelerinde kaynanam yata odasini karistirir büyü yaptigindan da şüpheleniyorum ama korkumdan cesaret edip evi karistiramiyorum bulursam çok fene korkar kötü olurum diye 🤦

2minikmucize Iste biz daha önce böyle degildik eve gelip pese gider eve uğramaz oldu yataklari ayirdik surekli basi agrir surekli agri kesici icer bilmiyorum 1 senedir böyleyiz daha önce aramizdan su sizmazdi. Özellikle hamile kaldigim ay başladı nerdeyse bana el kaldiracakti üzüntüden hastanede yattim kanamam kasilmam vardi sonra gecer sandim dogumdan sonra daha azalmisti gece gündüz bizimle ilgilendirdi sonra hem benden hem bebekten uzaklasti is kurdu daha baslamadan bin tane felaket geldi basina Allah korusun canından oluyodu yaniyodu

Bu büyü olayı çok kötü çok felaket birşey rabbim büyü yaptıranların bin belasini versin yaticak yerleri yok

10 ay sonra