Kizlar kaynanamla beraber oturuyorum kaynanam bana hergun bi laf soyler bende dun kocama anlatim ben bu evde huzur bulamiyosam sana da huzur vermem ayir evini diye neyse o da gitmis anne fatma evi ayiralim diyo bundan sonra fatma laf soyleme demis neyse sabah oldu nyse sabah kocam gekdi eve annesine konustunuz mu dedi o da konusmadik fln dedi iyi konusun sorununuzu haledin filan dedi sonra kaynanam bana geldi gel konusalim diye konusuyoeuz ayrilmak istiosan sobali eve ayrirlar seni anneni babani aksam cagiralim konusalim madem iatiyosan filan sonra kendisi bana benden rahatsiz oldugu seyleri soyluyo ama ben konusurken hic beni dinlemiyo hep benim onume geciveriyo esimin yaptigi dogru bi sey mi sizce daha once de oldu boyle kaynanam hic bana forsat vermiyo bunu daha oncede yasadik ama esim hala ayni yani
Kaynanam ve kocam
Soyledigi laflarda mesela dun oglumbuyuyunca bende uyudum 11 de uyuduk 1 de kalktik nasallah anayla oglan uykuyu aldiniz sonra ben cekmeceleri acmaya alistirmisim ogluma kaynanam bana alistirma demis kotu seyleri ben yapiyorum ama iyi seyleri hep kaynanam alistirir kaynanam yapar hep oyle diyolar kaynatam la ikisi
Canim benim cocugum daha 1 yasinda terbiye verilecek yasta degil ki birde bana diyo ki kaynanam millet sordugu zaman niye ayirdiniz diye ben laf soyluypmusum oyle dermis
Etipuff 1 odası olsun 1 halısı olsun isterse ayır evini ev ev üstüne olmuyo asla bende yaşadım şuan çok şükür kendi evimdeyim ve istediğim zaman yatıyom istediğim zaman kalkıyom istediğimi yiyom valla karışanım yok biz eşimle gece yemeyi severdik ona laf ederdi kayın peder 6 ay zor katlandık birbirimize
Etipuff valla sobalı olsun kendi yuvan olsun bence vazgeçme ayır evini ev ev üstünde olmaz derler gerçekten çok doğru huzursuzluk hiçbir zaman bitmez kendi düzenin olmaz 1odan olsan senin yuvan olsun bence eşine yap baskını ayril. Benim kaynanam mesela başta beni yanına almak istedi küstü trip attı eşim ikna olacak gibi oldu bı kızdım sakin dedim o düşündüğün hayal ettiğin hiçbirseyi yasayamazson aynı eve oturtursan sakın benden kadinlik bekleme özel hayat bekleme dedim hemen vazgeçti olmaz yani aynı evde
Etipuff aksam cagır annenı babanı gelsın evını ayır. Baktın kavga cıkartıyor bır kacgunlugune aılende kal esınde bu sorunun konusarak cozulmeyecegının farkına varır
Etipuff bu saatten sonra karşılıklı konuşmakta bir fayda olmaz. Siz eşinize evi ayırmayı kafanıza koyduğunuzu net belirtin anasını araya sokmadan kurtarsın sizi bu çileden. Hatta ev bakmaya siz başlayın gerekirse sobalı gerekirse çatı katı çıkın bencede. Bu kaynanaların kafası çok farklı çalışıyor gerçekten hepsi mi kıskanç hepsi mi çirkef olur. Zamanında iyi bir evlilik yaşayamayan klasik kaynana işte 😑
Etipuff desin aman . Bir odada olsa kendi evin olsun . Kafan rahat olsun. Ne derse desin. İnssnlrı değil kendini düşün.
Kizlar benim kaynanamdan cok kaynatam siret hic benim kinusmama izin vermrzler ki kocam beraber oturmayi istiyo hep iste bi sey olsugunsa napiyoruz bi laf mi siyleuyoruz yattgina kaljtigiba karusiyo muyuz ne istersen getieiyoruz filan filan diyolar bana ne yapacagimi bilmiyorum daha dogrusu kocama guvenemiyorum arkamda durmiycak cunki
Etipuff bende aynı durumdayım kaynanam benim ki oyunlu oğlunun yanında bana çok çok iyi davranıyor oğlu olmayınca anca iş buyuruyor kendisi eşşek gibi yatıp telefonla oynuyor. Benim de yuvama tuz dökecek de bakalım ne zaman . Amann artık kendileri kaybeder benim gibi enayi zor bulur kocacık
- Düzenlendi
Etipuff kocanda hata var hayır niye gidip annesine söylüyor ki sen dediğin an gidecek ayıracak. Bak bende 9 ay birlik oturdum 4 aylık hamileyken görümce ve kaynana yılanı eşimi üstüme saldılar neymiş ben çok geziyormuşum eve yardım etmiyormuşum birde ikide bir odama giriyorlardı eşime dedim ya evi ayır yada boşanalım çocuğu görmüceksin ama dedim eşim evi ayırmayı kabul etti hiç beni katmadı da araya sağolsun gitti annesine babasına ev üstüne ev olmaz ben evi ayırmak istiyorum dedi ayırdık sorana da oda küçük geldi rahat edemedim o yüzden ayrıldım dedim. Sende şart koşabilirsin eşine eğer boşanmak istemezse ayırır.