aloNeaNgeL amin ya çok kotu bir durum ölum nedeni araştiriliyor ne pis dönrme denk geldik bebeklere cocuklara neler yapiliyor allahim ya😟😰

Allah onlarin belasini versin yazik ya

incilikaftan evet eski evlerindemi ne bulunmus sanirim bnmde cok tuhafima gidiyor insallah bisey yoktur olan o bebege oldu😰

Redkids küçücük çocuksun elin şerefsizi alıyor seni öldürüyor. Ne günlere kalsın Rabbim ailesine sabır versin inşallah. Umarım tecavüz gibi bir durum yoktur, artık bir şey yapılmadan öldürülmesine sevinecek hale geldik. (Linçlemeyin, demek istediğim tecavüz edilmeden öldürülmesi) 🥺😔

Deleted11 vallah olümün her hali cok kltu bir cocuk bebek icin bn bir anneyim nasil icim yandi onlar nasil bole soguk kanli kalabiliyor😰

Redkids ailesini bilmiyorum daha yeni gördüm bende haberi ama yani tecavüz edilerek öldürülmesi daha kötü. Elbette ölümün her türlüsü kötü ama o yaşta bir bebek için daha çok içim yanar.

Deleted11 demek istediğini o kadar iyi anlıyorum ki kızım 8,5 aylık bakarken içim parçalanıyor. Allahım ne günlere kaldık sen evlatlarımızı koru :(

TombulHatun öyle valla. Allah bütün çocuklarımızı korusun. Bu bebeğimizin fotoğrafını görünce içim acıdı yani nasıl bir canilik bu aklım almıyor 😔

Deleted11 amin amin
              İnsan aklını yitirir gerçekten bu nasıl bir acıdır. Ailesi nasıl böyle soğuk kanlı anlayamadm

Rabbim sabirlar versin BEBEKLERİMİZE COCUKLARİMİZA KÖTÜLÜK DOKUNMASİN YARABBİMMM KÜÇÜK YAVRUM😭😭😭😭

Redkids Allah evlatlarımızı kötü insanlardan korusun ve bin belasını versin bu canilerin.küçücük bedenlere nasıl kıyıyorlar pis mahlukatlar

Redkids gerçekten de Allah kahrı perişan etsın onları cok yazık 🥺rabbım çocuklarımızı korsun amın

Redkids Aile çok soğuk kanlı nedense yine biri öldürüp atmıştır bence nasıl bir vahşet artık tv izlemek istemiyorum 3 aylık elif ada bebeğinde annesi kameralara gülerek konuşuyordu artık bilemiyorum kimsede vicdan mı kalmadı yoksa Allah sabır mı veriyor kimsenin günahını almak istemem Allah kimseye evlat acısı vermesin bir de yıl olmuş 2021 daha göçebe hayatı var insanların nasıl bir ülkede yaşıyoruz türkiye çok geriden geliyor malesef suriyelilere afkanlara yardım edileceğine bunlar gibi kendi insanlarımıza yardım edilsin kendi ülkemizde bizler mülteci olduk şu halimize bak her türlü yönden çöktük