Nimess Iste sekerleme o oluyo🤣 Benimki de memeyi birakir birakmaz uyaniyo🤣 Valla 6 da basliyo sallanmaya 8 e kadar zor tutuyorum babasi geliyo onu gorunce bi enerji doluyo dogru dürüst yemesi de yok hazirlarim 2 kasik alip agzini kitler

Sedaa sabah 9 9.30 gibi kalkıyor sonra 12 gibi uyuyor bazen 2 bazen 3 e kadar yani uzun uyuyor bana göre sonra 6 gibi esnemelere başlıyor emdiriyorum emerken gözlerini kapatıyor emmeyi bırakınca yatağa koyuyorum uyanıyor ama evdekiler salla ve uyut diyor öyle yapıncada gece 12 1 e kadar uyumuyor bende erken uyusun diye uyutmuyorum bu arada gece 12 de uyusada sabah 9da kalkıyor akşam 9da uyusada 9 da kalkıyor 😂 ayy valla öğlenki uzun uykusunu böleyim diyorum bakalım nasıl olacak

Pcoslu1anne yemek konusunda iyi allaha şükür bende eline elma falan verip oyalıyorum gezdiriyorum evin içinde oyunlar falan. O zaman şekerleme yapıyormuş bizimkide iyi bi şey demekki 😂😂

Pamukseker yaa öyle deme günler kısa 😂😂 gece geç uyuması doğru mu sence ben yanlış olarak düşündüğüm için diretiyorum bebek dediğin en geç 10da uyur bence 🙈🙈

Nimess bence de öglen uykusunu böl. Hatta sabah 8 yada 8,30 da kaldir. Öglen 11 de uyut. 1-1,5 saat uyuduktan sonra uyandır. Ikinci uykusunu da 3 gibi uyut, 5 te kaldir. Tabi bu düzene hemen alışamaz ama alışana kadar sabret.

Sabah çok geç kalkıyor sizinki haliyle de geç yatıyor öğlen uykusuna. Ve uyuduğu uyku süresi de fazla olduğu için akşam üstüne tekrar uykusu gelmiyor kısır döngü yani. Bir sabah erken kaldırın gerisi kendiliğinden gelir muhtemelen.

Sedaa ben uyanamamki onu kaldırayım😅😂 öğlen uykusunu bölsem yetmez mi ya uyanma saatini bozmak istemiyorum valla 🙈

Pandora sabah kaldır demeyin lütfen ben uykuyu seven bi insanım 🙈😅

Nimess valla canım ne bilim. Bi dene bakalım nasıl olacak 😂😂 bende özledim 9.30- 10 a kadar uyumayi ama nerdeeeee 😂 8 de alarm kurmuş gibi gözlerim açılıyor 😂

Sedaa bende bilmiyorum valla bakalım deneyip göreceğiz 🤷🏻‍♀️ iki bebek zor bi de ikisinin uyku düzeni farklıdır allah kolaylık versin sana 😂😂

Nimess saol canım ama şuanki halimden cok memnunum ben 😂aman nazar degmesin. 😬 kızımın uyku düzeni iyi şuan. Sabah 9 kalkar, akşam 10 da uyur. Öglende 3- 3,5 saat uyur. Oglum 31 aylık. Son 1 aydir hic uyumuyor öglen. Gündüz uykusunu tamamen bırakti oglum 😂 o da sabah 8 de kalkar. Aksam 10 da uyur. 😊 bazen koltukta arabalariyla oynarken 15-20 dk şekerleme yapar o kadar 😂

Sedaa maşallaahh aman nazar değmesin 😂 benimkide dayanıyor aslında mızırdanmıyor gayet sakin ama ev halkı beni darlıyor iki uyku uyuması gerek diye her çocuk bir değil işte 💁🏻‍♀️ İkiye bölelim uykusunu onlarda rahat etsin bende 🙈

Nimess 20 aylık kızım sabah erken saatlerde uyanıyor öğlen uykusuna 13.30 14.30 arası uyuyor saat 5e kadar uyumuş oluyor. Akşam en geç küçük aksilikler dışında 10 da uyumuş oluyor😇

Nimess diretince huysuzlaniyorlar ve gece uykusu kalitesi düşüyor
                      Benim bebiş 13 aylık 11 aylık falandı uyku düzenimiz bozulmuştu hasta oldu dış çıkardı vs diye
                      Bende sabah erken uyandırıp günde iki uyku yaptırarak tekrar düzen kurdum püf nokta şu ki uyanmasını beklemedim kendim uyandırdım öğlen uykusu birbucuk saati geçiriyordum uyandiriyordum akşamda beş gibi yarım saat kırkbeş ek uyutup uyandırdım dokuzotuz on arası akşam uykusu yaptık iki haftada alıştı halen devam ediyor sabah ta dokuzda uyanır uyanmazea ben uyandırırim duş kahvaltı biraz oyun hop öğle uykusuna😊

Nimess benimde 11 aylık bendr ozaaman uyutuyorum ama hep kalkıyor hep kalkıyor 02 de sabaha kadar duruyorüz şuan oün oynüyor çıldırçağım

Ohno benimli 1 e kadar dayanamaz öğlen hemen uykusu geliyor 😂 allahım bozmasın düzeninizi çok güzel

Neleroluyor sabah 9 bizde de fix öğlenleri uyandırmıyordum istediği kadr uyuyordu 2 3 saat bugün uyandıracağım bende 😂 huysuz olmuyor valla gecede uyuyor tabi bir ya da iki kere meme diye uyanıyor emiyor geri uyuyor normal karşılıyorum onu da 😂

Perhan_sadife12 neden tekrar uyumuyor acaba ben sallayarak uyutuyorum uyandığı zaman emdiriyorum yatağa koyunca gözünü açarsa iki sallıyorum tekrar uyuyor hemen başka bi uykuya geçiş düzeni mi oluşturmanız gerekiyor acaba 🤷🏻‍♀️ Allah kolaylıklar sabırlar versin. Sağlıklı olsunlarda elbet bi gün kendileri uyuyup uyanacak 😅

Nimess Haklısın canım ama tek uykuyla da akşama kadar dayanmakta doğal olarak zorlanıyorlar o aylarda.