• Cinsellik
  • Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥

Bunu dün benim postuma yazdığınız bir kadına bakınca gördüm sansürsüz mü ne 😀 Dedim devam ettirelim baya zevkliymiş 😃
Günün soruları ;
1-Eşinizin asla bilmeme garantisi olsa başka biriyle seks yapar mısınız ?
2-En ilginç fantaziniz?
3- Bekaret evlenmeden önce mi gitti sonra mı ?

Benim şöyle 😀
1-Evet garantisi varsa yaparım 😀
2-Baya grinin elli tonundaki gibi bir düzeneğe halatla kelepçeyle bağlanıp çatır çatur şey yapılasım var😂
3- Benim önce gitti ama gene kocama 😂

Hopymom sansürsüz kadına ne oldu ya bilginiz var mı bu arada? Bi de etiketlenmemişim ama cevap vereyim yine de,
    1 asla yapmam
    2 benim açık alan takıntım var ya yakalanma korkusu çok cezbediyor.
    3 bekaret takıntım hiç olmadı eşimin de yok çok şükür. evlenmeden önce ilişkim oldu.

Hopymom benim baska tene dokunmaya tiksinme huyum var herkesin tenine dokunamam o yuzden 1 kesinlikle hayir .
      2 öyle uçuk fantazilerim yok. Konulu sex seviyorum ilk aklima gelen bu oldu.
      3 sonra oldu

Hopymom 1. Asla yapmam, aldatmadır sonuçta. sadakat benim için önde gelir.

1. İlginç değil ama topuklu ayakkabıyla sevişmeyi seviyorum 🤩
      2. Evlendikten sonra oldu :)

lkmelms Başkasının tadına baktığın için yapmam diyorsun bence benim hiç olmadı ondan olabilir bu merak 😀 Kimseyi özellikle etiketlemedim çıkana bastım hep 😂 Sansürsüzü bilmiyorum dün okudum bi kaç postunu keşke gitmeseymiş 😔

Hopymom hshshshhs sorulara gel 😂

1. Yapmam. Güven sadakat en önemli şey. Öyle bir isteğim olsa önce hayatımdaki insanı çıkarırım.
          2. Ben fantezik bir insanım ama eşim hiç öyle değil ya, kedi kız kostümü, yatağa bağlanma, kelepçe fln isterdim. Eşim düz biri 😂 İçimdeki canavarı bastırıyorum biraz.
          3. Benim esnekti ilişki sırasında kanama olmadı ama öncesinde de ilişkim olmadı, genetik esnek olması. Eşimde bana güvendiğinden sıkıntı yaşamadım.

1.asla yapmam eşim görmesede bilmesede vicdan var👍
            2.bi keresinde eşimi bağlayıp önce bebe yağıyla masaj ardındada 💣😬

1. Evlendikten sonra çok şükür🤗

Hopymom yok kuzum başkasının tadıyla ilgisi yok. Sadakat çok önemli. Rüyamda bazen saçma sapan şeyler görüyorum o zaman bile vicdan azabı çekiyorum 🤦‍♀️😂😂 evet kaybolmuş ortalıktan bilen vardır belki akibetini

Hopymom 1 eşim bilmese bile yapmam çünkü eşimi çok seviyorum (sex hayatımız çok iyi gerek duymam)
              2 fantezim yok öyle ilginç. Her şekilde yaparız(anal hariç)
              3 neydi unuttum 😂

Esmerkiz39 bekaretim evlenince eşimle gitti. O konuda hassasım. Evlenmeden olana da saygı duyuyorum 😅