• Cinsellik
  • Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥

Hopymom
1-) yapardım ne yalan söyleyim 🤭
2-)grup ama asla yapmam cesaret edemem çünkü geri kalan tüm fantezileri yaşadım 😄
3-) ilk önce eşime 😇😂

Hopymom 1. Yapamam. Aldatmayıda aldatılmayıda kabullenemem.

1. Erkeğimi domaltıp parmağımı emdirip onun içine sokmak o sırada onunda beni parmaklaması. ( evlenmeden önce herşeyi yaptım doydum artık.)
    2. Evlenmeden önce. Canım kimi isterse😛

Hopymom @yoyohatun buraya yazamam beni de askıya alırlar şöyle diyebilirim sadece kısaca baya eşimin önünde başka erkeklerle beraber olmak istiyorum yazmış ama baya da açıklamalı küfürlü yazmış 🤦🤦 bu kadarında pes yani cinsellik postu varsa burda bu kadarda insan ahlaksız olamaz yani yorumu silinmemiş o kişiyi kökten silmişler sanırım

Hopymom 1 kesinle hayır ahiretimi 2 dk zevk için yakmam eşimden başkası midemi bulandırır 2 pass 3 kocam ilk çok şükür

Hopymom 1 Yani düşünmeden hayır Derim eşimin yüzüne bakamam heralde o bilmese bile ben biliyorum 🙈
    2 Aslında ne boş insan olduğumu anladım şuan fantazim yokmuş benim😂 ama düşününce galiba Evin her odasında farklı pozisyonlarda derdim😄😄😄😄
    3 ~ ilk eşimle gitti🧚🏽‍♀️

Hopymom 1 yapmam asla sadakat önce gelir benim için 2 her yaptığımız fantezi ilginç zaten :3 kızlıkmzarım esnekti bilseydim sevhiliylen kocamla rahat rahat yapardık😂

1 asla yapmam
    2 fantezi miz yok
    3 evlendikten sonra oldu

Hopymom
    1- Seks konusunda eşimden daha iyisi olacağını sanmıyorum o yüzden asla başkasıyla birlikte olmam.
    2- valla ben kelepçe falan almak istiyorum hat kırbaç seks sırasında canımın acıması çok hoşuma gidiyor eşim karşı galiba kendini kaybetmekten korkuyor 🤦🏻‍♀️😂
    3-Nikahlıydık ama düğünümüz olmamıştı düğünden önce oldu yani 😂😅

Yorumcuanneniz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nebilimne Baya açık olarak yorumu yazmış sansür kısımlarını. Eşinin önünde başkalarıyla aleni olarak bir şeyler olmasını istemiş vs. vs.