Hopymom
1-) yapardım ne yalan söyleyim 🤭
2-)grup ama asla yapmam cesaret edemem çünkü geri kalan tüm fantezileri yaşadım 😄
3-) ilk önce eşime 😇😂
Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥
Ellidokuzluu evlenmeden önce
Angellove2010 ne yazmış
Hopymom 1. Yapamam. Aldatmayıda aldatılmayıda kabullenemem.
- Erkeğimi domaltıp parmağımı emdirip onun içine sokmak o sırada onunda beni parmaklaması. ( evlenmeden önce herşeyi yaptım doydum artık.)
- Evlenmeden önce. Canım kimi isterse😛
yoyohatun ne dedi ki o kişi silmiş yorumu
buralardayenibusely tabikide yaparsın😉
- Düzenlendi
Hopymom @yoyohatun buraya yazamam beni de askıya alırlar şöyle diyebilirim sadece kısaca baya eşimin önünde başka erkeklerle beraber olmak istiyorum yazmış ama baya da açıklamalı küfürlü yazmış 🤦🤦 bu kadarında pes yani cinsellik postu varsa burda bu kadarda insan ahlaksız olamaz yani yorumu silinmemiş o kişiyi kökten silmişler sanırım
Brvnonk tabiki de yaparım
Hopymom 1 kesinle hayır ahiretimi 2 dk zevk için yakmam eşimden başkası midemi bulandırır 2 pass 3 kocam ilk çok şükür
Hopymom 1 yapmam asla sadakat önce gelir benim için 2 her yaptığımız fantezi ilginç zaten :3 kızlıkmzarım esnekti bilseydim sevhiliylen kocamla rahat rahat yapardık😂
1 asla yapmam
2 fantezi miz yok
3 evlendikten sonra oldu
- Düzenlendi
Hopymom
1- Seks konusunda eşimden daha iyisi olacağını sanmıyorum o yüzden asla başkasıyla birlikte olmam.
2- valla ben kelepçe falan almak istiyorum hat kırbaç seks sırasında canımın acıması çok hoşuma gidiyor eşim karşı galiba kendini kaybetmekten korkuyor 🤦🏻♀️😂
3-Nikahlıydık ama düğünümüz olmamıştı düğünden önce oldu yani 😂😅
Nebilimne Baya açık olarak yorumu yazmış sansür kısımlarını. Eşinin önünde başkalarıyla aleni olarak bir şeyler olmasını istemiş vs. vs.
Hopymom yok batmıyo daha çok kalın topuk tercih ediyorum 😁😁