• Cinsellik
  • Günün Cinsellik Soruları 🔥🔥

Hopymom 1 Yani düşünmeden hayır Derim eşimin yüzüne bakamam heralde o bilmese bile ben biliyorum 🙈
2 Aslında ne boş insan olduğumu anladım şuan fantazim yokmuş benim😂 ama düşününce galiba Evin her odasında farklı pozisyonlarda derdim😄😄😄😄
3 ~ ilk eşimle gitti🧚🏽‍♀️

Hopymom 1 yapmam asla sadakat önce gelir benim için 2 her yaptığımız fantezi ilginç zaten :3 kızlıkmzarım esnekti bilseydim sevhiliylen kocamla rahat rahat yapardık😂

1 asla yapmam
2 fantezi miz yok
3 evlendikten sonra oldu

Hopymom
1- Seks konusunda eşimden daha iyisi olacağını sanmıyorum o yüzden asla başkasıyla birlikte olmam.
2- valla ben kelepçe falan almak istiyorum hat kırbaç seks sırasında canımın acıması çok hoşuma gidiyor eşim karşı galiba kendini kaybetmekten korkuyor 🤦🏻‍♀️😂
3-Nikahlıydık ama düğünümüz olmamıştı düğünden önce oldu yani 😂😅

Yorumcuanneniz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Nebilimne Baya açık olarak yorumu yazmış sansür kısımlarını. Eşinin önünde başkalarıyla aleni olarak bir şeyler olmasını istemiş vs. vs.

Hopymom 1. Yok asla yapmam

1. Farklı fanteziler sevmem öyle yani. Dümdüz direkt. Ama ön sevişme uzun olsun isterim mesela
  2. Eşimle olmuştu

Hopymom biraz geç gördüm postu ama yanıtlıyım 😂
1- hayır yapmam o vicdan azabıyla yaşayamazdım ve vicdan azabı çekmesem bile istemem
2- kelepçeli ve bağlanarak yapmak istiyorum geri kalan çoğu fanteziyi denedik 😂
3- evlenmeden önce gitti çünkü 5 seneye yakın sevgili kaldık bence olmaması mümkün değildi 😂

Hopymom
1- Asla yapmam kendime yapılmasını istemediğim birseyi karsimdaki insanada yapamam.
2- sert seviyorum dove dove vura vura daha hosuma gidiyor 😂 bide arabada yapmayi seviyorum
3-Benimde önce gitti ama eşime 😂

1. AsLa yapamam çünkü namus benm icin onemli ve eşimi çok seviyorum
  2. Sanırım gece gündüz yemek içmek WC hariç eşimle olmak 🙊🙈
  3. Evlendikten sonra eşimle ☺️

Hopymom yapardım ama sadece eski sevglimle isterdim başka erkek istemezdm
Sert argolu seviyorum canımı acıta acıta açık alanda s….k.. mesini isterdim bide nedense birilerini izlemek isterdim başka insanları
Evlenince gitti

Hopymom 1. Evliyken asla yapmam çünkü aldatmaktır, bilsede bilmesede

1. Vurdulu kırdılı birşeyler olsun isterim heralde hord seviyorum 😂 yada yakalanma korkulu birşeyler açık alanda sevişmek gibi
  2. 19 aylık oğlu olup hala bekâreti duran biriyim ahahah 😂😂

1)Hayır tabikide🤢
2)sert seviyorum🔥fantezim pek yok
3)evlendikten sonra gitdi😍