bittercikolata Günlük hayatta en çok kullandığımız 3 kelimeyi yazalım bakalım neler çıkacak?😆😆 Ben başlıyorum 😂 1- Annecim (kızıma) 2- Rahat/Hazır ol (her dersin başında ve sonunda) 3- Aynen (Keşke 5 deseymişim)🤣🤣
bittercikolata bittercikolata @Anilla @Rouge @Akrep @bitterdelisi24 @Birmelekannesii @Brvnonk @Esmerkiz @Escobar @gshande @Hoyrat @incilikaftan @KirmiziOjeli @Deleted11 @deleted77 @Nietzsche @Olivetti @Ortasekerlikahve @Orange-woman @papatya_ @Pcoslu1anne @Summer-love @Deleted16 @Tecrubekonusuyor @TombulHatun @UykusuzPanda42 @UmutsuzPolyanna @Yorumcuanneniz @ZRaporu @zarifhanim aklıma gelenleri etiketledim 🥰🥰
deleted77 bittercikolata 1- “Annecim” ile başlayan uzun uzun cümleler çünkü bolca bebeğimiz var 😁 2- “Minnoş”, çünkü eşime hep öyle hitap ederim 🥳 3- “Evet” yada “Hayır” olabilir 😂
bittercikolata incilikaftan Hahha iyiymiş kuzumm, tam etiketlemistim seni de sen önce davranıp yazdın 🥰🥰
Rouge bittercikolata 1-cay (her gün bu cay taze mi diye soruyorum) 2-lütfen 3-gerçekten güzel olmus/ valla güzel knk Keske bes deseymişsin benimde cok ya😂
bittercikolata Olivetti Vay anasını gerçekten ilk 3 kelime arasında mı 🙈🙈 beni şaşırtmadın olivetticimm 😂😂
bittercikolata Deleted11 Hahhahha ah biz annelerrr 🙈🙈 bu soruyu bi de eslerimize sorsak ne cevaplar geli acaba hahaha😂😂
anneninicsesi bittercikolata 1) annem ah yook (şu siralar cok vuruyor) 2)ac agzini annecim yaa 3)babasi nerdeymis kiziminn 4)gelirken bi cikolata alir misin 😅 Gibi gibi aslinda ne cokmus dusununce 😅😅