bittercikolata Deleted11 Hahhahha ah biz annelerrr 🙈🙈 bu soruyu bi de eslerimize sorsak ne cevaplar geli acaba hahaha😂😂
anneninicsesi bittercikolata 1) cocuk durmuyo hadi 2) gelirken bisey lazimmi 3) şiitt 😅😅 bunu yazamadim ama anladin umarim Benim eşim 🤣🤣
bittercikolata anneninicsesi 1-Gel babacım buraya 2-Hadi geç kalcaz 3-Bimin oradayım in aşağıya 🤣🤣🤣 benim esiminkiler de bunlar olur sanırım 🤣🤣
bittercikolata Deleted11 Hahahhaha, ay bence bu eşler ve kelimeler üzerinden eğlenceli bi post çıkar bak diyim 😂😂🤭🤭
Deleted11 bittercikolata Yarın onu açalım ama 3 kelime değil 10 kelime yapalım çünkü cümle kuramıyorlar kelimeyle geçiştiriyorlar 😂😂
Brvnonk bittercikolata 1) Annecim( oğluma) yapmaa, durrr, heyy, bebeğim, akıllı oğlum, anneeeemmm falan😅 2) Aşkım ( eşime) 3) Tamam ( herkese ve herşeye) 😅
bittercikolata Brvnonk Ah çocuklar, sağ olsunlar sağlıklı olsunlar da hep en çok kelimeyi onlara kullanalım 🥰❤
Brvnonk bittercikolata Aynen öyle 11 aylık olduk yerimiz de durmuyoruz sürekli ay Annecim oy Annecim hop Annecim 🙈canı sağolsun❤️