Deleted11 yok yok mahfetmedin 😅 arada oyleleri de oluyor
Kayınvalideciğim 😅
Meva61 olumlular olcakti ama yaa o zaman simdi bide olumlulari soyler misin 🤣
incilikaftan roman miydi 😅 ayy ben romanlari cok severim muthis gobek atiyorlar kayinvaliden de atar miydi
Deleted11 😅 caktirma herkes kendini zorluyor olumlu bisey ciksin diye
anneninicsesi gitmiyorum o zaman kalıyorum 💃😂😂
00Papatya Allah hidayet versin illa ki oyle gormustir yetismistir yoksa hic bi anne evlat ayrimi yapamaz ki yapmamali 😕
anneninicsesi ben çok zorladım ama tek olumlu yönü şey olabilir eşime benden bahsedip, bizi tanıştırmaya vesile olması 😂
Hoyrat Allah sayilarini arttirsin insallahh 🤗
Deleted11 🌹 kalll 😅 ayy gitmee kal bee yanimda şurada baş ucumda bu sarki sabaha kadar dilime dolancak benle bir seninde dolansin umarim biliyorsundur 🤣🤣🤣
UykusuzPanda42 😅 azcık daha zorla bence kıyıda köşede vardır yaa
Deleted11 😅 olumlu ozellik bu mudur yanii neyse en azindan eşini dunyaya getirmis bence oyle dusun
anneninicsesi Biliyorum üff be neden hatırlattın 😂 evet ikinci olumlu yönü eşimi dünyaya getirmiş şükürler olsun 😂🥰
anneninicsesi hahahhhh 😂😂atarmıydı sorumu romanlar da üzülme kavramı yok herşeyi göbek atarak hallediyorlar hayat onlara güzel
Deleted11 😅 artik senin de dilinde tek degilim..
incilikaftan 😅😅 dogru yanlis soru oldu pardon ayy seviyorum ama ya ne bilim hic biseyi umursamadan yasiyorlar ve hic yaslanmiyorlar 😅😅 aaaretiimmmmmmm 🤣🤣
anneninicsesi pas dıyorum😁
Meva61 😅 pasınız kabul olmustur
anneninicsesi seninde diline bu takılsın; yıkılsın dünya kalmaz ki banaaaa 🎶😂😂
anneninicsesi inşallah bilinçli yapıyor ya kaynım severek evlendi onlar birbirini seviyor biz görücü usulü birbirimizi sevmiyoruz kanısında değişik birisi yani
anneninicsesi
1) tatilsever (adeta bir şeyma subaşı 😅)
2)torunözlemez (ayda bir özlemek özlemeye dahilse🙈)
3)bonkör ( en sevdiğim yönü 😁)