Deleted11 yapmaaa 😅 ben bide hepsini bilmiyorum sarkilarin anca mirildanacak kadar hepsini soylesem belki unutcam
Kayınvalideciğim 😅
00Papatya baya değişikmiş ne alaka gorucu usulu evlenipte birbirini deli gibi seven aşık olan cok insan var ama 10 yil sevgili olupta evliliklerinin daha ilk yilinda boşananlar var 😒
ZRaporu 😅😅 wuuwww tatil sefer size de yariyor mu pekii
UykusuzPanda42 😅😅😅 benim kayinvalidecigim de gelmez genelde ben gelirim 🤣
Birakrepkadini kayinvalidelerin gelinlerini savunmasi cok guzel bisey degil mi yaa 🌹
anneninicsesi bende elveda deme bana’yı neredeyse hepsini biliyorum ama bu diğerini bilmiyorum 😂😂
Deleted11 😅 sarki ezberleme ozurlusuyumdur hele yeni sarkilari hic bilmem
anneninicsesi onu anlatabilmek ve onun anlayabilmesi için kendimi yormak yerine esim ve oğlumla hayatımızı yaşıyoruz eşim çok içine kapanık tır ama beni çok sever bennde onu 🤣💜
anneninicsesi yok zaten o yüzden bozuluyorum 😅
anneninicsesi yenileri bende bilmiyorum eski pop şarkıları dinlerim hep 😂😂
anneninicsesi
Mükemmel yemekler yapar
Temiz
Çok merhametli
anneninicsesi 1) yumusak huylu
2) merhametli
3) samimi
anneninicsesi güzel bir soru bence
Hayatıma karişmaz
Torunlarını sever
Evine gittiğinde yedirmeyi sever 😊
Birdahaki sefere kayınpederi sor , hiç iyi huyu yok 😂
ZRaporu benim kayınvalidem de çok sever tatili gezmeyi 😂
anneninicsesi
1 . Becerikli
- Yardımsever
- Anlayışlı
Kızlar ben mi çok kötüyüm siz mi çok iyisiniz
Kavakyelleri biz iyiyizde şansımız yok bence 🙈😂
Düşündüm bi an
Gerçekten hiç bi iyi tarafı olmaz mı bi insanın.
Şeytana bile takla atıran cinsten benim ki maalesef. Kusura bakmayın iyi yön yazılacaktı ama olmayan iyi yön de yazılamıyor.
anneninicsesi her kayınvalide görümce yada elti kötü değil bide ben herseyin karşılıklı olduğu düşünüyorum.Yok mu bıçak bilenmiş gibi bilenen çok var lakin iyileri de var hiç kötü huylu gelin yok mu var
00Papatya valla yasayin en guzeli bosverin 😊 once senin ailen sonrasinda anneler babalar bence