Düşündüm bi an
Gerçekten hiç bi iyi tarafı olmaz mı bi insanın.
Şeytana bile takla atıran cinsten benim ki maalesef. Kusura bakmayın iyi yön yazılacaktı ama olmayan iyi yön de yazılamıyor.

anneninicsesi her kayınvalide görümce yada elti kötü değil bide ben herseyin karşılıklı olduğu düşünüyorum.Yok mu bıçak bilenmiş gibi bilenen çok var lakin iyileri de var hiç kötü huylu gelin yok mu var

ZRaporu 😅 anne bizi de gotur bi gun de sende hep kendin gidiyosun tatil kalabalikla guzel olur dee

Harleyquinn 😋😋 benim kayinvalidem de guzel yemek yapar anne şunu canim cekti derim bidahaki gelisimiz de yapmis olur Allah basimizdan eksik etmesin acisini gostermesin hele de ele muhtac etmesin

Kavakyelleri yaa oyle dusunme iyi kayinvalide oldugu gibi kotusu de var tipki iyi gelin ve kotu gelin gibi sansinizi baska seye kullanmissinizdir belki 🤣

5858 estağfirullah ne kusuru arada oluyor hepsi iyi olcak diye bi kaide yokki

2minikmucize o kadar dogru soyledin ki karsilikli oluyor ama kiminin mayasinda var kotuluk oyleleri de yok degil ne kadar iyi olursan ol illa bisey bulcak Allah oylelerinden uzak etsin gercekten o zaman zor oluyor kayinvalide icin de zor gelin icin de

anneninicsesi bilmiyorum ki kayınvalideyle güzel olur mu tatil 😅 annemle gittim mi rahatım da kayınvalide ile rahat olamam 😚