anneninicsesi
1 . Becerikli
- Yardımsever
- Anlayışlı
anneninicsesi
1 . Becerikli
Kızlar ben mi çok kötüyüm siz mi çok iyisiniz
Kavakyelleri biz iyiyizde şansımız yok bence 🙈😂
Düşündüm bi an
Gerçekten hiç bi iyi tarafı olmaz mı bi insanın.
Şeytana bile takla atıran cinsten benim ki maalesef. Kusura bakmayın iyi yön yazılacaktı ama olmayan iyi yön de yazılamıyor.
anneninicsesi her kayınvalide görümce yada elti kötü değil bide ben herseyin karşılıklı olduğu düşünüyorum.Yok mu bıçak bilenmiş gibi bilenen çok var lakin iyileri de var hiç kötü huylu gelin yok mu var
00Papatya valla yasayin en guzeli bosverin 😊 once senin ailen sonrasinda anneler babalar bence
ZRaporu 😅 anne bizi de gotur bi gun de sende hep kendin gidiyosun tatil kalabalikla guzel olur dee
Deleted11 aynennn cocuktan firsatmi kaliyor sarkiya turkuye 🤣
Harleyquinn 😋😋 benim kayinvalidem de guzel yemek yapar anne şunu canim cekti derim bidahaki gelisimiz de yapmis olur Allah basimizdan eksik etmesin acisini gostermesin hele de ele muhtac etmesin
Deleted21 😅😅 genel de kayinpederler iyi olur diye sormamistim ama tamamdir bidahakine onu soralim
Kirpapatyasii Allah boyle kayinvalidelerin sayisini arttirsin 🤗
Deleted21 😅 seni de mi goturmuyorrr
Kavakyelleri yaa oyle dusunme iyi kayinvalide oldugu gibi kotusu de var tipki iyi gelin ve kotu gelin gibi sansinizi baska seye kullanmissinizdir belki 🤣
Deleted11 sansinizi baska seyden yana kullanmissinizdir bence siz de 🤣
5858 estağfirullah ne kusuru arada oluyor hepsi iyi olcak diye bi kaide yokki
2minikmucize o kadar dogru soyledin ki karsilikli oluyor ama kiminin mayasinda var kotuluk oyleleri de yok degil ne kadar iyi olursan ol illa bisey bulcak Allah oylelerinden uzak etsin gercekten o zaman zor oluyor kayinvalide icin de zor gelin icin de
anneninicsesi -kötü
-çok kötü
-daha kötü xkfkekkszk
anneninicsesi bilmiyorum ki kayınvalideyle güzel olur mu tatil 😅 annemle gittim mi rahatım da kayınvalide ile rahat olamam 😚
Annesi-bebesi 😅😅 daha nee kadar kotu olabilir ki
ZRaporu 😅 denemeden bilemezsin