ZRaporu 😅 anne bizi de gotur bi gun de sende hep kendin gidiyosun tatil kalabalikla guzel olur dee

Harleyquinn 😋😋 benim kayinvalidem de guzel yemek yapar anne şunu canim cekti derim bidahaki gelisimiz de yapmis olur Allah basimizdan eksik etmesin acisini gostermesin hele de ele muhtac etmesin

Kavakyelleri yaa oyle dusunme iyi kayinvalide oldugu gibi kotusu de var tipki iyi gelin ve kotu gelin gibi sansinizi baska seye kullanmissinizdir belki 🤣

5858 estağfirullah ne kusuru arada oluyor hepsi iyi olcak diye bi kaide yokki

2minikmucize o kadar dogru soyledin ki karsilikli oluyor ama kiminin mayasinda var kotuluk oyleleri de yok degil ne kadar iyi olursan ol illa bisey bulcak Allah oylelerinden uzak etsin gercekten o zaman zor oluyor kayinvalide icin de zor gelin icin de

anneninicsesi bilmiyorum ki kayınvalideyle güzel olur mu tatil 😅 annemle gittim mi rahatım da kayınvalide ile rahat olamam 😚

• [silindi]

anneninicsesi sevgili kayınvalideciğimin güzel huyları
        1…
        2…
        3…
        Düşündüm düşündüm ama hiç güzel bir huyu aklıma gelmedi sanırım benim kayımvalidemin hiç güzel bir huyu yok🙄🤔😒🙎‍♀️