JartiyerliKedi 1.arthur, tomjerry, marsupilami, cedric , adventure time 😁 2.ekşiyüzmüydü ekşigözmüydü ne ondan😂 3.irem derici kalbimin tek sahibine 😂hadise prenses falan
Ask_hosmus JartiyerliKedi ekşi yüz o 😂😂 biz ekşi yüzü 25 kuruşluk kola vardı o zaman o ekşi yüzü onun için atıp kaçardık baya köpük atardı kola😂😂
Ask_hosmus incilikaftan Taylor bende dinlerdim, Black Eyed Peas de çok güzeldi pump it 😂😂 bide karı gitti vardı 😂😂bum bum bum karı gitti 😂😂
incilikaftan Ask_hosmus Black Eyed Peas de çok güzeldi pump it Heeyyy hey hee hee diye bagırdıysan tamamdır 🤣 ben öyle söylerken ingilççem olmadığı için anca elimden bu gelirdi
JartiyerliKedi Ask_hosmus he ozamanlar okuma yazma tam bilmediğim için okuyamıyordum ben sökene kadar artık bulamadım ondan 🤣
zarifhanim incilikaftan Cankan Yaranamadımı ben hala dinliyorum ya 🤣 başlangıçtaki şaap epeyim mi diyişi.. şarkı içindeki kaldırdım göbeği bak huppaa diye geçen anlamsız cümleler..
incilikaftan zarifhanim eurovision’a bu şarkı çıkmalıydı 🤣 ve ben bunu eşimle neden dinlemedim hayret ediyorum kendime.
Tecrubekonusuyor zarifhanim 3.5 aylık oğlumu her öperken desem abartmam. Şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinde kıt kıt yiyeyim mi diyorum 🤣🤣
UykusuzPanda42 Ask_hosmus 1- Jetgiller, taş devri 2- Rulo kat her gittiğimde ekmek parası üstüne alırdım annemde hep kızardı 3- Hakan Peker Karam ve illaki aşk arıyorum🤣 İlk ikisini hala çok severim 3.soruyu daha o zamanlar 10yasinda falandim belki baya küçüktüm 🤣
Deleted11 Ask_hosmus Evet bende izlerdim çok severdim, şimdi de izlemek isterim ama kalitesi çok düşük sevmiyorum öyle 😂😂
Ask_hosmus Deleted11 ahahahha 😂😂cemrenin çocuğu oldu demi, Gülçin şarkı yazıyo hala ama erenle yaseminden haber yok 😂