Ask_hosmus aynen ya geçen bir izliyim dedim kimin ne olduğunu seçemedim bıraktım 😂😂
Eskiler 🌸🌸
incilikaftan aynen ayy bide dilim de dönmezdi gevelerdim😂😂
incilikaftan dinle dinle 😂😂 abim derdi karı gitti açında dinleyek😂😂
Ask_hosmus 1.casper şirinler ve temel reis🤣
2.yummy yumm
3.aşka yürek gerek anlasana niyeyse bu geldi aklıma başka hatırlayamadım. Bide bide bide bana bir masal anlat baba🤗
zarifhanim 3.5 aylık oğlumu her öperken desem abartmam. Şap öpeyim mi içimede çekeyim mi bal akıyor her yerinde kıt kıt yiyeyim mi diyorum 🤣🤣
Deleted11 ahahahha 😂😂cemrenin çocuğu oldu demi, Gülçin şarkı yazıyo hala ama erenle yaseminden haber yok 😂
Tecrubekonusuyor yummmy hatırlayamadım valla🤷♀️😂
Ask_hosmus eren mi Yasemin mi bilmiyorum ama dans ediyor biri kaslı maslı olmuş 😂
Deleted11 görmedim nerde dans ediyo 😂
Ask_hosmus İnstada gördüm kuzum dans ediyor spor yapıyor 🤷♀️😂
Tecrubekonusuyor nasıl bir etki bıraktıysa yıllardır düşmüyor dilimizden 🤣🤣
Deleted11 hmm amaaan güzelim grubu dağıttılar 😂😂şey şarkısı vardı yaa, of sıkıldım çok bunaldım yeter eve tıkılıp kaldım oku oku kitap kalmadı biraz gezmek lazım, kız kıza gezelim bu gece çıtırlara bakalım laf atalım hadi hadi…. Hatırladın mı o şarkıdan sonra onları görmedim ben onlar kimdi acep🤷♀️😂
Ask_hosmus 😂😂ne günlerdi
Ask_hosmus dandini dandini dastana danalarda girmiş bostana diye bir şarkı da vardı 4 yüz diye bir grup 😂
incilikaftan ne dert ne tasa okula gidip gelmeyi dert sanardım 😂😂
Deleted11 ne saçma şarkılar yapmış bazıları da dinletmiş bize yaa 🤷♀️😂😂
Ask_hosmus Evet ya bazıları da çok anlamlı büyüyünce anladık 😂
Deleted11 evet mesela ben arsız belanın aşk acısı çektiğini yeni anladım 😂😂 adam öyle bağırınca herşey sanat için sandım 🙋♀️
Ask_hosmus yüzüğü takmış evleniyor bakın hele şu k.hpeyee ığğğğ asi stayle 😂😂😂 Abi neler dinlemişiz ya 😂😂
Deleted11 ahaahah😂😂 kulaklıkla dinlerken her seferinde ses kısma ihtiyacı duyuyordum 😂😂