Ask_hosmus 1 Hayalet Casper
2 Cino
3.petek Dinçöz şarkıları( kismetsizim,ben bir sarkiyim,okşa,sen degmezsin,foolish casanova vs)

Deleted11 evet evet hatırladım 😂😂 ben lisedeyken şey de var dı baya instagram da ün olmuştu esmer bi çocuk söylüyo söylemiyor hatta ağzında lafı geveliyodu 😂 yine dağları geliverdeydi neydi meydi….. Aşk hoşmuş ama banane beybi diye 😂😂😂

deleted8 valla ben çocukken ne saf hemen kanıyo kuzenlerine derdim 😂😂😂 kuzenleriydi demi aralarında çok çok salak biri vardı hiç bişey anlamıyodu 🤷‍♀️😂😂

deleted8 yok hepsi farklı 4yüz farklı 😂 birde porselen bebek miydi neydi öyle bir şarkı vardı 😂😂 neden geldi aklıma kim söylüyor bilmiyorum 😬😂

Deleted11 düşünsene 80 yaşına gelince diyomuşsun şu yaşlı bunak yüzünden seninle kavga etmiştik diyomuşsun 😂😂 ağzında diş olmadığını da düşünerek 😂😂😂😂😂 eşinde sen kimsin diye sana soruyomuş ahahahaha😂 efsane diyalog olur 😂😂 biz eşimle ağzımızda diş yokmuş gibi konuşuyoruz bazen 😂😂😂

Ask_hosmus fanteziye bak 😂😂 taklidini yaparken bende ağzımı yaya yaya konuşurum 😂😂 bu arada eşim diş teknisyeni dişsiz kalmıcaz 😂😂

Ask_hosmus teletabiler, winx club , tom ve jerry, pokemon, cedric
          Bakkaldan herzaman piko, limonlu buz parmak, muzlu puding alırdım, hala severim muzlu pudingi 😍🙈

Şarkıda serdar ortaçın ismail Yk nın her şarkısını dinlerdim 🤣

Ask_hosmus 1- ay savaşçısı, winnie the pooh, Tom&jerry, jetgiller, casper ve daha fazlası😁
            2-meybuz, citos vardı ismini unuttum, caprisun, çokoprens
            3-irem hayalet sevgilim, hepsi, gökçe Kırgız kalbime gömerim ozaman.
            Birde Bi rap şarkısı vardı hatırlayamıyorum kız ve erkek birlikte söylüyordu rap sevmem normalde ama ozamanlar baya dinleniyordu güzeldi de 😊

Ariel birde çok iğrenç ama citosu tükürükleyip şekil yapardık yada kim daha uzun yapacak diye yarışırdık tükürüğü kuvvetli olan kazanırdı 😂 annem görürse çok kızardı🤭

Ask_hosmus kutsi ilanı aşk seda tripkolik halada dinlerim geneli kürtçe şarkı dinlerim 2 yum yum tutku olalet eksi yüz kremini eti pop browni danino puding 3 tom ve jerriy casper dakidak pokemon temel reis sevimli kahramanlar bir kedi gördüm sanki 😂😂😂😂