Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂

Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷‍♀️😂😂

Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
    2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
    3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣

Ask_hosmus Evlenmeden önce daha çok izliyordum, kardeşimle geç yatıyorduk 😅 Çizgi film izlemenin yaşı yok bence. İnsanın kafasını boşaltıyor☺️

Ask_hosmus En güzelini yapıyorsun 🤗 Bende yine vaktim olsa izlerim de o kadar duramıyorum. Uykum geliyor. Oğlumla ilgilenirken yorgun düşüyorum 😅

Casper ,jetgiller,tom and jerry,heidi,vikingler,taş devri,rich rich,sevimli kahramanlar,şirinler…
          Fıstıklı tombi,sulugöz sakız
          Bütün 90′lar pop
          Yaşasın çılgın bediş alocum mükücüm😂

Ask_hosmus Winnie the pooh,şirinler,casper,scooby doo,redkid,pokemon,temel reis ,tom ve jery,(birde adını hatırlayamadığım bi çizgi film vardı çok küçüktüm saksıda çiçeğin kökünde yaşayan böcekler vardı ,hatırlayan varsa 😍)
          2-şu kocaman paketteki mısırlı cipsler
          3-petek dinçöz-bende kaldı gidince,izel-bebek,gökhan özen-civciv

Ask_hosmus uçlarından tükürükleyip yapıştırırdık 😂 tükürük=yapıştırıcı😝