Ask_hosmus uzun sakız gibi yumuşak şeker ben çok eski sayılırım 🤣🤣🤣 31 yaşım
Eskiler 🌸🌸
zarifhanim yaranamadı yawrum yaranamadı ne yaptıysa bize yaranamadı 🤣
- Düzenlendi
- Jetgiller, Şirinler, Casper ve Tom ve Jerry en bayıldıklarım😍 Johnny Bravo, Gumball, Sürekli dizi, Powerpuff girls bunları da çok severim hala görsem izliyorum.
- Meybuz, şıpsevdi sakız, ekşi sakız vardı bir de.
- Yıldız Tilbe, Çelik, Rafet El roman ve Bendeniz şarkılarını çok dinlerdim😂 Bir ara en popüler şarkıları vardı.
Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂
Birmelekannesii senin sevdiğin yiyecekler var hala ne güzel😂😂
Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷♀️😂😂
Kbranur65 ayy evet yaa 😂 o kedi de bi türlü yakalayamamıştı kuşu 😂😂
Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣
Tecrubekonusuyor aaaaa tamm nasıl aklıma gelmez yaaaa bayılırım ona hepsini birden ağzıma sığdırmaya çalışırdım 25 kuruştu hatta 😂😂
DenizCemre Johnny bravo dan sonrasını bende çok severdim arada gece 12 den sonra çıkıyo izliyom 😂😂
Pcoslu1anne ayyy leblebi tozu intiharlık yaa😂😂
Ask_hosmus Olsa hala yerim ya neden kaldirildi🤣
Ask_hosmus Evlenmeden önce daha çok izliyordum, kardeşimle geç yatıyorduk 😅 Çizgi film izlemenin yaşı yok bence. İnsanın kafasını boşaltıyor☺️
Pcoslu1anne leblebi al sende ez 😂😂😂
DenizCemre valla ben bi ara takmıştım oğlanı uyuttuktan sonra izliyordum 😂😂
Ask_hosmus En güzelini yapıyorsun 🤗 Bende yine vaktim olsa izlerim de o kadar duramıyorum. Uykum geliyor. Oğlumla ilgilenirken yorgun düşüyorum 😅
Casper ,jetgiller,tom and jerry,heidi,vikingler,taş devri,rich rich,sevimli kahramanlar,şirinler…
Fıstıklı tombi,sulugöz sakız
Bütün 90′lar pop
Yaşasın çılgın bediş alocum mükücüm😂
Ask_hosmus Winnie the pooh,şirinler,casper,scooby doo,redkid,pokemon,temel reis ,tom ve jery,(birde adını hatırlayamadığım bi çizgi film vardı çok küçüktüm saksıda çiçeğin kökünde yaşayan böcekler vardı ,hatırlayan varsa 😍)
2-şu kocaman paketteki mısırlı cipsler
3-petek dinçöz-bende kaldı gidince,izel-bebek,gökhan özen-civciv
Ask_hosmus uçlarından tükürükleyip yapıştırırdık 😂 tükürük=yapıştırıcı😝