Ask_hosmus

1. Jetgiller, Şirinler, Casper ve Tom ve Jerry en bayıldıklarım😍 Johnny Bravo, Gumball, Sürekli dizi, Powerpuff girls bunları da çok severim hala görsem izliyorum.
  2. Meybuz, şıpsevdi sakız, ekşi sakız vardı bir de.
  3. Yıldız Tilbe, Çelik, Rafet El roman ve Bendeniz şarkılarını çok dinlerdim😂 Bir ara en popüler şarkıları vardı.

Deleted11 ahahahah çok iyi yaaa keşkem benim eşimde dişçi olsaydı 😂bu gidişle benim eşimin ağzında diş kalmıcak her dişi ağrıdığında gidip çektiriyo 😂😂 git yaptır diyorum uğraşamam dişle falan böyle kökünden kurtuluyom diyo 😂😂

Ariel ıyyy iğrenç😂😂😂nasıl tükürükle şekil veriyodunuz yaa Hayel edemedim bi türlü 🤷‍♀️😂😂

Ask_hosmus 1-eskiden izlediğiniz ve en sevdiğiniz çizgi filmler🌸 Winx Clup
      2-eskiden bakkaldan aldığınız unutulmaz yiyecekler🌸 Jöle ve leblebi tozu🤣
      3-eskiden en çok dinlediğiniz şarkılar🌸 Ismail YK-Bas gaza 🤣🤣🤣

Ask_hosmus Evlenmeden önce daha çok izliyordum, kardeşimle geç yatıyorduk 😅 Çizgi film izlemenin yaşı yok bence. İnsanın kafasını boşaltıyor☺️

Ask_hosmus En güzelini yapıyorsun 🤗 Bende yine vaktim olsa izlerim de o kadar duramıyorum. Uykum geliyor. Oğlumla ilgilenirken yorgun düşüyorum 😅

Casper ,jetgiller,tom and jerry,heidi,vikingler,taş devri,rich rich,sevimli kahramanlar,şirinler…
            Fıstıklı tombi,sulugöz sakız
            Bütün 90′lar pop
            Yaşasın çılgın bediş alocum mükücüm😂

Ask_hosmus Winnie the pooh,şirinler,casper,scooby doo,redkid,pokemon,temel reis ,tom ve jery,(birde adını hatırlayamadığım bi çizgi film vardı çok küçüktüm saksıda çiçeğin kökünde yaşayan böcekler vardı ,hatırlayan varsa 😍)
            2-şu kocaman paketteki mısırlı cipsler
            3-petek dinçöz-bende kaldı gidince,izel-bebek,gökhan özen-civciv

Ask_hosmus uçlarından tükürükleyip yapıştırırdık 😂 tükürük=yapıştırıcı😝