• Muhabbet
  • Hu hu kızlar söhbete gelin🧸

Nasılsınız peridenin gülleri?Nasıı gidiii🤪Bende artık bu günden sonra hep buradayım işlerim düzeldi bugünümüze de şükür.E kızlar ne var ne yok ne söhbetler var
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/pcdXCQ5.gif]

Nietzsche Hoş buldum o zaman her gün biraz biraz anlatırsınız maşAllah üyelerimiz bol her kes bir olay yazsa hallolur😄

Panda valla benim ne hafızam var ne de anlatmaya yüreğim yeter😂 ben seni zaman zaman o postlara etiketlerim ,okursun bizzat😂😂

Panda bizde iyilik seni sormalı ☺️ nasıl gitti taşınma işleri ? Sen yoken ohoo neler oldu bir bilsen 😂😂

Panda kötü sayılır 😏 oturdugum ev satıldı alan kiside çıkarıyor ev tuttuk artik tasinicaz 2 cocugum var oglum daha 1 aylık 😓 ev toplancak tasincak of cok is var😏 bi yandan iyi oldu diyorum bu evde balkon yoktu acik mutfak ve çok küçüktü tasincagim ev baya büyük ayri mutfak balkonlu dogalgazda olcak ama iste cok para gitti nasil yetisicez napicaz bilmiyorum rabbim herkese ev nasip etsin insallah 😏 bende durumlar böyle sen nasılsın iyisindir insalllah,❣️

Blondie oh ne güzel olmuş gönlüne göre büyük ev 🙏🏻 Pozitif yönlerini düşün mutlu olmaya bak 🥳 taşınma işlemini zaten nakliye şirketleri muntazam bir şekil de hallediyor 👌🏻

Panda 2 gündür annemgildeydim. Bugün eşim bizi eve getirirken kaynanami da aldi bize getirdi 😅 eşim cocuklari uyuttu, bende mutfakta tatli yiyorum ☺

Panda özledik seni 🥰 oturdum ve yalnızlığımı sorguluyorum bebemi uyuttum takılıyorum buralarda

deleted77 evet canım tam istediğim ev şükür 4.kat merdiven cok ama illaki biryerde eksiklik olur😊 bu evimden çok çıkmak istiyordum esim çıkmak istemiyordu cok yokuştu eve tıkalı kalıyordum cocukla inip çıkması cok zor oluyordu. Satılma işi olmasaydi esimi cikaramazdim zaten. Bi yandanda seviniyorum 😊 Teşekkür ederim bu arada güzelim güzel yorumun için ❣️ Bugun evim toplancak yavas yavas olcak insallah 😊

Lavinia_ İyi gitdi canım kaynanamlarda bizdeydi yeni gitdiler onlar gidince derin bi nefes aldım😄

Blondie Her şeyin hayırlısı olsun inşAllah.Allah kolaylık versin canım😊

Ohno Sağol canım😚Neden yalnıZsın nickin yenimi değiştirtdinmi?

• Ohno bunu yanıtladı.