• Muhabbet
  • Hu hu kızlar söhbete gelin🧸

Panda oh oh derin bir nefes almışsın ne güzel 😂❤️

Blondie merhaba. Nerede yaşıyorsunuz. Şuan aynı durum başımda var 3 yaş bide 4 aylık çocuklarım var ev sahibi evi satılıpa çıkarttı büyük ihtimal biz de taşıncaz ev bulamıylrjm maalesef 😓 kiralar çok uçuk nasıl geçincez nasıl ev bulcam bilmiyorum iki çocukla nasıl taşıncam

Cikolatali-waffle yaa ayni durumdayız izmirde oturuyorum canım benimde biri 2.5 yaşında biri 1 aylık daha. Bu zamanda ev bulmak çok zor. Allah yardımcınız olsun. Belki alan kişi verir kiraya ama yinede siz bakın ev bulmasi cok zor oluyor çünkü 😏😓 Sen nerde oturuyorsun?

Blondie biz de İstanbul’da oturuyoruz cAnım bakıyoruz 2 3 gündğr ama 3000 en kötü kira oda çok küçük eski ne bileyim napcaz şaşırdık inan eşim maaşı 5000 5500 arası nasıl geçincez 3500 kiraya verirsek inan eşim iyice sıkıntılandı ben çocuklarımı düşünüyorum ortada kaldık resmen:( neden kiralar böyle yükseldi böyle vicdansızlık olmaz ya Allah kimseyi muhtaç etmesin

Cikolatali-waffle burdada ayni inanki emlakci bile diyorki bu fiyatları söylerken ben utanıyorum diyor. Bizde aşırı sıkıştık esim kac gündür isede gitmiyor nasıl yetiscem diye düşünüyor. Bi yandan çocukların bezi mamasi bi yandan ev cok zor😒

Blondie kaça kira buldunuz canım ayıp olmazsa merak ettim. Benim ki emiyor Allahtan mama içmiyor da bari ordan kurtarıyoruz.

Ohno Allah gönlüne göre versin canım iyi olucak herşey inşAllah😊

Kbranur65 Hoşbuldum evet wifi falan yoktu giremiyodum amma şimdi var şükür😁

Cikolatali-waffle Normalde burdada 2500 3 dogalgazli fiyati simdi dogalgaz baglattiriyor ev sahibi fiyat biraz artar demis insallah vicdanlı olurda cok arttirmaz esim konuscakti

Kizlar turkiyeye seyahat etmek icin kovit testi gerekiyor mu 🙂