leosmom hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda güzel haberleri verirsin. Bende negatif çıkar korkusuna test yapmaya cesaret edemedim,kaç gündür bugun yarın yaparım diye erteliyorum üzülücez diye elim hic teste gitmiyo 😐

xxDeNiZxx Negatif görmeye o kadar alıştım ki şaşırmadım ve üzülmedim desem yeridir, nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım ne yapalım…❤️

Mouradi caan çox üzüldüm:((umudsuz olma bacı he getdim 5+3gunlukdu hələ urek döyüntüsü yoxdu ((balacadı 3cu gün gel dediler

Mouradi Hele 3gun var hemde seher elə tezdən ilk sidiklə bacı bir manatlıq lady mom deyə test var ondan al tez göstərir o test

Aksiz
        Can bacı uzulmen ucun demedim uzulmee ❤️
        Caan İnsaAllah minnos urek doyuntuleri esitdim deye xeber edesen 😍🥰

Aksiz
          Hee baci gorum İnsaAllah aybasim geciksin onda dediyin testden alib edecem baci ❤️

Mouradi yaxşı can inshe Allah mənə də xəbər elə olmasa da xəbər elə inshe Allah canim menim

Mouradi inshe Allah canim sen de mene bebes gəlir hamiləyəm deysen Allahın rəhməti sayesinde Rəbbim nəsib etsin seni sevindirsin Allahummə amin🌸

Aksiz
                Amin bacı çox sağol tesevvuru bele gozeldi 🥺🥺🥺❤️

Mouradi Allah ürəyinə görə versin bacı sıxma ürəyini inshe Allah

Aksiz
                    Amin bacı cox sagol İnsaAllah qisa vaxtda xala olacagsan deye xeber vererem ❤️🥰

leosmom emin ol düşünmeyi bıraktığın anda alacaksın haberi. Biliyorum zor ama sadece bebek için girme ilişkiye zevk almak için gir stres yapma yumurtlama takvimini 1-2 ay takip et sonra baktın olmuyorsa orayı da bırak. Allah gönlüne göre versin ne zaman hazır olursa bebiş kendi gelecektir 🌸🌸

İnşallah hamile kaldığın gündeki heyecanını en kısa zamanda yaşar sağlıkla evladını kucağına alırsın❤️ Süre uzadıkça kalbimiz kırılıyor biliyorum bende aynı durumdayım ama inşallah en kısa zamanda kavuşacağız. Sürecini benimle de paylaşır mısın? Eğer bu sefer bende hamile değilsem doktora gideceğim

Henan7 2 senedir olmuyor. Vakti değil demek ki. Regl oldum tedaviye başlayacağız inşAllah.❤️

buralardayenibusely Hiç stres yapmıyorum gerçekten çünkü benim için olmasından ziyade sağlıkla ve hayırlısıyla olması daha önemli. Ben isteyince değil Rabbim isteyince vericek biliyorum bu yüzden her zaman hayırlısını diledim. Tedaviye başlayacaktık zaten regl oldum randevumu aldım bakalım ne olacak…💖

oradakibirisi Canım inşAllah Allah sana da bana da isteyen, dileyen, hak eden herkese de nasip eder en hayırlı zamanda. Ben regl oldum bugün, cumartesi için randevu aldım reglin 3. Günü olucak bakalım doktorumuz neye karar vericek, yeniden yazarım buraya.❤️

leosmom yaaa inşallah Rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla dünyalar tatlısı hayırlısı bir evlat nasıp eder sizde bize dualarınız kabul oldu gebeyim diye güzel haber verirsnz 🌺🌺🌺