Escobar önce gel yaşa, sonra konuş istersen. Ülke değil ekonomiyi ve boş konuşanlar kötüleniyor. Almanya ve türkiyenin alım gücü de ortada kıyaslama yapmayalım hiç. Senin paran burda değerleniyorken benim param dibe battı.

Birisi2 almanyaya geleli daha bir sene oldu bir daha hiç tatile gitmesim iki benim babam inşaatcı idi zor zamanlarımız üstümüzden çok geçti ama bir gün olsun cennet vatanımı kötülemediö bundanda gurur duyuyorum iyiki benim vatanım

Escobar dikkat ettiysen vatanı kötülemiyoruz vatanı bu hale getireni, ekonomiyi kötülüyoruz. Çünkü ekonomi çok kötü.

Escobar Ekonomi kötü diyorum arkadaşım, paramız değersiz diyorum, her gün herşeye en az 2-3 lira zam geliyor diyorum. Dalga geçilircesine konuşma yapılıyor ve bunu eleştiriyoruz anlıyor musun ? Sen zor şartlarda yaşamışsın ben yaşamışım o yaşamış bu yaşamış ama çocuğum, çocuklarımız yaşamasın diyorum.

Birisi2 escobar kim acaba geçenlerde bir kedi sahiplenmek istedim tabi vazgeçtilerde İsmi escobar dı ?? 🤔 İsmini google yazdım anlamı nedir diye bi sonuç alamadım

Birisi2 escobara bi hayranlığım var uyuşturucu baronu olmasına bile rağmen bende anlam veremiyorum😂

Birisi2 matruşkayada aynı şekilde ne yani canım matruşkamı çekio😆