Merhaba kızlar. Aranızda kaynak saç yaptırıp tecrübelerini paylaşacak olan var mı? Oldukça seyrek saçlara sahibim, olanı da koparır diye korkuyorum ama bu seyreklikten de sıkıldım. Sosyal medyada böyle kaynak yaptırıp tarayabilenleri bile gördükçe rahat bir kullanımı varmış gibi yansıtılıyor. gerçekten öyle mi?

Melek999 maalesef kaynak şaç kullanmak okadar kolay değil evet görüntüsü çok güzel gerçekte tecrübeli eller yaparsa tabi ben daha önce 4 kez yaptırdım birtanesinde acemi birine denk geldim kafamda saç kalmadı şöyle söyleyim haftada bir düzenli kuaföre gidip fön çektireceksen hergün uygun tarakla dipten uca tarayacaksan asla duştan sonra ıslak bırakmayacaksan ve her 2 3 ayda bir söktürüp bakım yaptırıp taktıracaksan yaptır bunları uyguladıktan sonra saçlarında kopma yada yıpranma olmaz ve tabi yine dediğim gibi takan kuaförün tecrübesi önemli

Afro dalgası yaptırabilirsin oda çok hoş duruyor illa kaynak istiyorum dersen sedat BİGA işinde muazzam yıka çık kaynak yapıyor hafif dalgalı onu deneyebilirsiniz

Melek999 yüz tipinizi bilmiyorum ama ben afro dalgası yaptırdım 2 defa. Kaynakdan da ziyade gerçek saça birebir tül peruk araştır.